anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Abia a inceput scoala si sunt foarte obosita, invat de dimineata. spuneti-mi un orar, ca sa fiu si eu cat mai odihnita.

8 răspunsuri:
| Gexu a răspuns:

Si eu invat tot de dimineata.la 7 incep orele si termin uneoori la 14:00 e super obositor si teme nenumarate.cand vin de la scoala mananc.etc dupa care imi fac temele scrise, dorm o ora dupa care incep cu partea de teorie pe care trebuie sa o invat.de obicei nu prea dorm ca sunt destul de energica dar seara la 10 mor de somnlaughing bye

| thehope a răspuns:

Eu in liceu am invatat numai dimineata si a fost destul de greu...cred ca o sa mai simti oboseala asta pana o sa te mai acomodezi cu programul, insa pana atunci ar trebui sa mai faci si tu unele compromisuri...de exemplu mai reduci in timpul saptamanii din iesirile in oras, eventual incerci sa mai dormi dupa ce iesi de la ore...seare incearca sa nu iti lasi teme pentru ca o sa te simti franta si o sa iti vina tot mai greu sa le duci pana la capat si mai ales incearca ca la cel mult 22:30 - 23:00 sa fii deja in pat.chiar daca e greu.
bafta happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vii acasa, dormi vreo 2, 3 ore, apoi te apuci de invatat
pana seara.cu mici pauze.
apoi te culci, incearca nu mai tarziu de 12
altfel esti praf dimineata
eu de cateva nopti, mai exact de sambata noaptea, n-am mai dormit mai mult de 3 ore/noapte
asa ca azi nu m-am dus la scoala laughing nu m-am putut trezi straight face noroc ca n-avem inca un catalog

nony
| nony a răspuns:

Incearca sa fii atenta la ore ca sa prinzi cat mai multe din lectiile care le preda in clasa. apoi temele de acasa or sa ti e para floare la ureche.
Dormi 2 ore cand vii de la scoala.sa zicem ca vii la 15.00.si de la 17 pana la 20.30.maxim 21.00...este imposibil sa nu faci nimic.
Baftá!

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Buna!
Dormi cam 8 ore...sau daca nu recupereaza la pranz!

| kevvin a răspuns:

Respecta programul de scoala pe care il ai, iar cand vii acasa incearca si dormi o ora in fiecare zi. Odihna timp de o ora peste zi este benefic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Trebuie să mergi la culcare la ora 22. 00, pentru a avea un somn de 8 ore, în situația în care te vei trezi la ora 06. 00.
Însă ținând cont că pe timpul vacanței ai dormit după bunul plac, acum trebuie să fii mai restrictivă.
În câteva zile vei intra pe făgașul normal al orarului de somn.
Pentru a fi odihnită, somnul trebuie să fie odihnitor. Degeaba dormi 8 ore și ai somnul agitat, te trezește peste noapte de "n" ori, adormi greu, ai să constați că te vei trezi mai obosită decât înainte de a merge la culcare.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar daca dormi ziua nu rezolvi nimic.Inceark sa fii in pat l ora 22:00, si sa adormi fara televizor.Asa vei fi mult mai odihnita.Succes!