| Jeozelin a întrebat:

Aceasta este un banc inventat de mine, va rog sa-mi spuneti daca este bun si amuzant daca nu e atunci ziceti-mi ce nu e ok si ce sa schimb. bancul este:doua sticle de suc vorbeau pe un raft.Prima scticla de suc de portocale zice:-De ce esti asa neagra coca -cola? la care coca- cola spune: - Pentru ca am uitat sa platesc lumina. sau mai scurt(gluma) de ce este sucul coca-cola negru? deoarece a uitat sa plateasca lumina. care e mai bun(a) gluma sau bancul?

Răspuns Câştigător
| SwiTc3r a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor ii buuunnnaaa dar varianta mai scurta succes!

12 răspunsuri:
| WeeD a răspuns:

Ops!
Am uitat sa rad!

| valThina a răspuns:

Mie una nu mi s-a parut prea amuzant.cred ca mai bine ziceai : i: de ce coca cola are culoarea neagra? r: pentru ca poarta doliu
i= intrebare si r=raspuns
nu stiu.mi-a venit pe moment laughing)

| Aswomen a răspuns:

Mm,are logica dar nu prea sari in sus de ras intelegi? sunt bune big grin

| nebunyk a răspuns:

Cam seaca, in fine e draguta

| SwiTc3r a răspuns:

Toti ce au raspuns negativ la gluma asta, scuzatima dar sunteti noobi! Gluma a fost fff buna si eu app ca am cazut de pe scaunul de la pc de ras rolling on the floor ii buna gluma! si app Pisicute, iti urez succes si numai bine! wave

| alinutzalove a răspuns:

Gluma happy

| DaddySGirl a răspuns:

Niciuna.Esti varza! Scuza-ma, dar nu am ras nici cu fundul la gluma ta.Pur si simplu, mai incearca.
PS:Si mie-mi plac pisicuteleeee!

| MireeeLa a răspuns:

Imi place bancul chiar amuzant.Eu zic ca bancul e mai bun. Sper ca ti-am fost de folos.

| Rucky a răspuns:

Niciuna :d

| catalina88 a răspuns:

Amuzantlaughing

| Chocolate_2137 a răspuns:

Nu te supara.dar nu e nimic amuzant.:*

| gabytza99 a răspuns:

Ambele

Întrebări similare