Mie îmi place la nebunie stilul lui Tim Burton, deci mă aştept să fie grozav filmul. Aştept şi eu o să apară o variantă mai clara a filmului deşi nu prea mai am răbdare
Acest film este bine de vizionat pentru o familie cu copii, dar cei tineri, obisnuiti cu filme de actiune, comedii sau orice alt gen, nu-l vor savura. Consider acest film, unul de familie...este interesant cum este realizat, asa cum sunt toate filmele lui Tim Burton.
Filmul este regizat de Tim Burton, are actori buni precum Johnny Depp, Anne Hathway si este pentru toata familia.Si filmul 2012 a fost ridicat in slavi, iar mie mi s-a parut o porcarie. Oricum, parerile sunt impartite: unui om care prefera filmele de actiune nu-i poti spune ca Alice in Wonderland e misto, ca te injura!
Cu siguranta esti desprins de realitate...detest Twilight! Uita-te la "Schindler's list" sau "La vita e bella", apoi indrazneste tu sa spui ca "Alice in wonderland" este un film bun!
L-am vazut online...si pare destul de ok...merita da dati o geana http://e-filmeonline.com/online/alice-in-wonderland-2010/
Allie întreabă: