Pai...nu este simplu deloc mai ales ca banuiesc ca iti era tare draga catelusa.Incearca sa te gandesti la altceva nu spun sa o uiti(pentru ca asta ar fi cel mai prostesc lucru) incearca sa-ti inchipui ca nu a murit si poate ajuta sa-ti iei un catelus nou.Asa au trecut mai multe persoane pe care le cunosc prin momentele astea dificile. Sper ca am ajutat!
Vai imi pare tare rau, imi dau seama cat tii la ea!
Dar ia-ti o alta catelusa si o sa iti aline durerea!
:*:*
Iti cumperi alta care sa arate la fel si te joci cu ea la fel cum te jucai cu cealalta asa vei regasi in ea acea catelusa...
Si mie pe 11 noiembrie 2010 mi-a murit catelul. si asta din vina mea Il chema Max :X era pechinez imperial. avea botul turtit era un scump. intr-o dupa amiaza l-am scos afara si in timp ce un coleg de munca al tatalui meu ii da sa manance eu i-am dat drumul la lesa jos, si am tinut-o cu piciorul. la 2 minute a vazut un alt caine care traversa strada. s-a dus dupa el, dar pe al meu l-a calcat maina... am plans 2 zile, n-am mancat nimic. mai ales ca eram vinovata. pe 24 noiembrie mi-am luat o catelusa Inna o cheama. am vrut sa-l inlocuie pe Maxito`, dar nu-i la fel. oricum o iubesc foarte mult si pe ea, dar nu-l voi uita pe Max niciodata! Imi pare rau pentru tine! Parerea mea ia-ti altul, cand a murit Max, era casa goala. nu o sa fie la fel, dar o sa il iubesti pe noul catelus, e mult pana te obisnuiesti!