| maryelena a întrebat:

Acum cateva zile am facut-o cu un amic de-al meu, si dupa ce am facut-o mi s-a parut ca era cam suparat asa parca nu era multumit, si l-am intrebat de ce sta asa suparat? ce nu i-a placut? si mi-a zis foarte serios ca nu i-a placut, si l-am intrebat de ce? si mi-a zis hai las-o balta, inchide subiectul. Mentionez ca eu nu ma sunt virgina de mult timp. Poate de asta nu a fost multumit? aseara pe mess am vb cu el si am deschis iar subiectul despre sex si l-am intrebat de ce nu i-a placut? si iar mi-a zis sa inchid subiectul. De ce reactioneaza asa?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De când şi până unde se culc amicii?
Înţelege că ai fost o aventură de o oră două şi atât, nu s-a îndrăgostit de tine, nu mai insista că nu ai de ce!
Învaţă să te respecţi domnişoară.
Pa, pa.

| MosCraciun a răspuns:

Sunt persoane care se simt prost dupa placere.

| pyma a răspuns:

Poi noi de unde să ştim? El trebuie să-ţi spună de ce, nu noi straight face

| Un NiMeNi CeLeBrU a răspuns:

Un amic? mhh nu stiu ce sa zic.cred ca acum vrea sa scape de tine pentru ca nu te considera o fata cuminte, ca sa nu spun altceva

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate, tare ciudat. Dar as zice sa te controlezi, poate ti-au crescut dinti la veverita. Daca l-a muscat veverita, normal sa nu-i fi placut laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil se aștepta la mai mult de la tine și a fost dezamăgitlaughing Sau poate el spera sa poate mai mult și nu a putut. Stai liniștită nu-i stres.
Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate te considera o *urva, si s-a asteptat sa o faceti in mai mult ipostaze, sau asa ceva, nu stiu, sau poate era si el Virgin, si cand a realizat ce face,,,,,. nu stiu e ciudat,,,

| m77 a răspuns:

Ar trebui sa te gandesti cum vad baietii fetele prea consumate. el te cunoaste si e clar ca nu vrea mai mult. traieste-ti viata, dar ai grija si la rodaj...