Serpi inseamna ca nu erau asa veninosi. daca inca mai esti pe aici :X ar trebui sa mergi la un control. dar depinde de venin.sincer cred ca s-ar putea imprastia. dar sigur erau serpi?
Pai eu cred ca nu o sa te iriti
unei prietene de-ale mea i s`a intamplatasa si nu a patit nimic
Daca erau veninosti pana acum iti era foarte rau si nu mai puteai sa scrii mesajul asta. du-te la doctor sa iti faca un antitetanus pentru orice eventualitate.
Poate erau lipitori... dar daca nu ai nimic si te simti ok eu zic ca nu ai nimic dar ar fi bine sa iti faci o analiza de sange asa preventiv
Io cred ca ai pus intrebarea asta la vrajeala...
Si in caz de te'a muscat...nu prea sunt serpi veninosi in romania...asa ca, curu' tau e in siguranta
Nu, din cate stiu eu veninul se poate elimina printr-o operatie, nicidecum prin facere de pipi.Iritarea la fund nju are treaba cu veninul.
Nuuuuuuuu, nu trece. O sa ti se invineteasca cuca si sacul, e foarte grav daca te-au muscat de cur.
Iritatia curului nu are nici o treaba cu muscatura unui sarpe!, daca te iriti inseamna ca ar cam tr sa faci un duș...
Misto intrebarea, m-ai bagat in ceata in totalitate! Ce legatura are sula cu prefectura?
DaciaRomania întreabă: