nony
| nony a întrebat:

Acum cateva zile am fost muscat de niste serpi straight face
Oare o sa elimin veninul facand pipi?
Daca nu il elimin, exista vreo sansa sa ma irit la fund?
Fundita, se stie!

17 răspunsuri:
| inutsa a răspuns:

Serpi thinking inseamna ca nu erau asa veninosi. daca inca mai esti pe aici :X ar trebui sa mergi la un control. dar depinde de venin.sincer cred ca s-ar putea imprastia. dar sigur erau serpi? laughing

| aLina_8828 a răspuns:

Pai eu cred ca nu o sa te irititongue
unei prietene de-ale mea i s`a intamplatasa si nu a patit nimicbig grin

| AdiSR a răspuns:

Dacă suflii în vuvuzea poate, poatehee hee

| Reinkaos a răspuns:

Daca erau veninosti pana acum iti era foarte rau si nu mai puteai sa scrii mesajul asta. du-te la doctor sa iti faca un antitetanus pentru orice eventualitate.

| ihaterain a răspuns:

Poate erau lipitori...thinking dar daca nu ai nimic si te simti ok eu zic ca nu ai nimic dar ar fi bine sa iti faci o analiza de sange asa preventivwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamnee ce pipi?! Pe nas iti iasa veninu`, cand suflii muciiblushing. Daaa`.batting eyelashes.

Spor la suflat in batista`!laughinglaughingHai sa fi iubit, Nony` mama:*`!

| NoKidding a răspuns:

Io cred ca ai pus intrebarea asta la vrajeala...
Si in caz de te'a muscat...nu prea sunt serpi veninosi in romania...asa ca, curu' tau e in sigurantawinking

| Pho3nix a răspuns:

Tubul de crema de 18 cm e solutia.
Sau o periuta de dinti.

| SuperMagicSmile a răspuns:

Pune pe cineva sa suga veninul

| Sigmund a răspuns:

Nu, din cate stiu eu veninul se poate elimina printr-o operatie, nicidecum prin facere de pipi.Iritarea la fund nju are treaba cu veninul.

| sporadic a răspuns:

Wtf?
Nu vezi ca nu-l elimini? ti s-a urcat la cap! laughing

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Hahahahahaha...mai omule, dar inventiv mai esti!
Raspuns fara fundita!

| dhraqull a răspuns:

Nuuuuuuuu, nu trece. O sa ti se invineteasca cuca si sacul, e foarte grav daca te-au muscat de cur.

Apache
| Apache a răspuns:

Iritatia curului nu are nici o treaba cu muscatura unui sarpe!, daca te iriti inseamna ca ar cam tr sa faci un duș...

Abh
| Abh a răspuns:

Misto intrebarea, m-ai bagat in ceata in totalitate! Ce legatura are sula cu prefectura?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand depide, de ce sarpe ai fost muscat sper sa nu fie gen mamba neagra.nu ai mai fi ajuns sa postezi intrebarea. da se elimina stai linistit

| selenasel a răspuns:

Nu
si veninul il poti elimina prin pipi