Nini a fost atata vreme in fiecare seara de mult timp numa NINI! La inceput a fost super, am vazut toate episoadele dar acum ca sunt in reluare e plictisitorr! Lumea se mai si satura de ele... Da, imi place Nini dar nu crezi ca e cam mult? Oricum nu cred ca chestia cu H2O o sa tina. Sigur maine tot nini e pe disney...
Se mai schimba si programul. Vorba celor care au raspuns, s-a saturat lumea de nini, Eu una am vazut nini de vreo 3 ori dar inca imi place.Nici h20 nu e urat dar prefer nini.
Nini e un serial de ****, bine nici H2O nu e cine stie ce dar mie imi place mai m, ult decat Nini. Oricum daca era sa faca treaba calumea trebuia sa dea episode din H2O de cand era Ema aia sau ncum o chema nu cu Bela asta.
Fara suparare, dar nu inteleg de ce unora va place nini.Este cel mai stupid serial ever! Nici n-ai ce invata de la el, in afara de prostie.
) Acest lucru nu intereseaza pe nimeni! Mai ales pe mine... Desenele erau asa reale cand eram mic, acum tot felul de prostii
Ce vezi acum pe Disney nu se cheama "desene", alea erau pe Cartoon Network si Fox Kids, acum sunt un fel de seriale pentru copii.
Nu stiu de ce dar adorr ca a inceput H2O! :X:X:X Sper sa dea mai des serialul asta :*:*:* Nu l-am mai vazut de ceva vreme
Nini a fost atata vreme in fiecare seara de mult timp numa NINI! La inceput a fost super, am vazut toate episoadele dar acum ca sunt in reluare e plictisitorr! Lumea se mai si satura de ele... Da, imi place Nini dar nu crezi ca e cam mult? Oricum nu cred ca chestia cu H2O o sa tina. Sigur maine tot nini e pe disney...
Pai acum este h20 si sa fiu sincer nici mie nu imi place mai mult imi placea nini dar mai este la 2 jumate noaptea nini dupa jake si blake!