| iLeón a întrebat:

Acum la Disney Channel ar fi trebuit sa fie Nini, si este H2O, stiti cumva de ce si daca o sa se mai repete? Va rog raspundeti repede ca trebuie sa inchid!

Răspuns Câştigător
| xForSmile a răspuns:

Nini a fost atata vreme straight facestraight face in fiecare seara de mult timp numa NINI! straight face La inceput a fost super, am vazut toate episoadele dar acum ca sunt in reluare e plictisitorr! Lumea se mai si satura de ele...straight face Da, imi place Nini dar nu crezi ca e cam mult? Oricum nu cred ca chestia cu H2O o sa tina. Sigur maine tot nini e pe disney... happy

12 răspunsuri:
| TrendyHedgehog a răspuns:

Se mai schimba si programul. Vorba celor care au raspuns, s-a saturat lumea de nini, Eu una am vazut nini de vreo 3 ori laughing dar inca imi place.Nici h20 nu e urat dar prefer nini. tongue

| coMpLeT a răspuns:

Nini e un serial de ****, bine nici H2O nu e cine stie ce dar mie imi place mai m, ult decat Nini. Oricum daca era sa faca treaba calumea trebuia sa dea episode din H2O de cand era Ema aia sau ncum o chema nu cu Bela asta.

| OHmyGosh a răspuns:

Fara suparare, dar nu inteleg de ce unora va place nini.Este cel mai stupid serial ever! Nici n-ai ce invata de la el, in afara de prostie.

| laure_3087 a răspuns:

rolling on the floor) Acest lucru nu intereseaza pe nimeni! Mai ales pe mine... Desenele erau asa reale cand eram mic, acum tot felul de prostii

| AskAlex a răspuns (pentru laure_3087):

Ce vezi acum pe Disney nu se cheama "desene", alea erau pe Cartoon Network si Fox Kids, acum sunt un fel de seriale pentru copii.

| lSummerl a răspuns:

Pai in fiecare seara Nini Nini Nini so fi saturat lumea mai ales eu

| iLeón explică (pentru lSummerl):

Eu NU! Il vreau inapoi

| xForSmile a răspuns:

Nu stiu de ce dar adorr ca a inceput H2O! :X:X:X Sper sa dea mai des serialul asta :*:*:* Nu l-am mai vazut de ceva vreme

| iLeón explică (pentru xForSmile):

Scuze dar urasc H2O si ador Nini. Mi-ati vazut macar poza de la profil? Sau numele? Sau ce e in inima mea?

| casyanu a răspuns (pentru iLeón):

Pai nu e totul pierdut chiar daca acum este h20 nu nini... il poti vedea la ora 2 jumate noaptea dupa jake si blake...

| xForSmile a răspuns (pentru iLeón):

Nini a fost atata vreme straight facestraight face in fiecare seara de mult timp numa NINI! straight face La inceput a fost super, am vazut toate episoadele dar acum ca sunt in reluare e plictisitorr! Lumea se mai si satura de ele...straight face Da, imi place Nini dar nu crezi ca e cam mult? Oricum nu cred ca chestia cu H2O o sa tina. Sigur maine tot nini e pe disney... happy

| iLeón explică:

Stiam asta.

| casyanu a răspuns:

Pai acum este h20 si sa fiu sincer nici mie nu imi place mai mult imi placea nini dar mai este la 2 jumate noaptea nini dupa jake si blake!

Întrebări similare