| cocosnucifera a întrebat:

Acum o saptamana am participat la concursul "reactie in lant cu Phineas si Ferb". termenii si conditiile spun ca au dreptul sa participe numai cei care locuiesc in Romania. Aveti idee de ce cei zece finalisti (au fost afisati azi) sunt toti din Germania, de ce vorbesc in germana si de ce scrie Ketten Reaktion? (sper ca am scris corect) castigatorii sunt: Marcel, Robert, Sophia, Tobias si altii. Asta e linkul concursului http://www.disney.ro/......-reaction/
Sunt complet dezamagita de nesimtirea de care a dat dovada acesta firma internationala. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maine vedem rezultatul a schimbat,. a pus 10 - 15 august.cred ca mi-au luat in considerare mailu

9 răspunsuri:
| cocosnucifera explică:

Nu o sa-ti raspunda, scrie in regulament

| Rares95 a răspuns:

Stiti cum sta treaba?acelasi canal disney channel ruleaza in toate tarile insa,pentru fiecare tara se dubleaza cu voce in limba respectiva.Concursul s-a desfasurat doar intr-o tara si a fost adaugat la canalul disney channel.Acelasi canal,disney channel ruleaza in celelalte tari.Asta e parerea mea si de aia s-a creat atata nebunie.Corect ar fi fost sa fie concursul in toate tarile in care se ruleaza disney channel.Asta estraight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stiu...si eu am participat. nu este corect de loc ce se intampla. Am trimis un e-mail celor din UK si celor din Romania de la disneychanel.si sper sa primesc raspunsul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce nasol!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A scos pe cei 10... va schimba:d... sper sa apar si eu pe acolobig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si faza est ca nici nau postat toate filmuletele e am incarcat filmulrt si nu mi l-au pus

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai uita-te odata si o sa vezi ca o facut o greseala si acum afiseaza pe cei din Romania.Eu sunt una dintre finaliste, uita-te poate esti si tu.Cum te numesti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine stie linkul unde sunt cei 10 finalisti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai foarte multa dreptate, dar mai bine nu mai participa...