| andreea01nicoleta a întrebat:

Acum putin timp am devenit cea mai buna prietena cu 2 fete(una colega mea de banca) Ma pun sa o intreb pe o alta fata ce parere are despre ele si imi mai spun sa incercam sa o facem geloasa...Ele isi dau cadouri,felicitari si le-am dat si eu,dar ele nu mi-au dat nimic. De ziua mea m-au lasat singura in banca, s-au mutat amandoua....Nu stiu ce sa fac. Oare imi sunt cele mai bune prietene? Oare se folosesc de mine?

4 răspunsuri:
| Alex31004 a răspuns:

Hei! Aceasta nu este o prietenie adevarata, de fapt nu este o prietenie. Se folosesc de tine! Peste putin timp iti vei da seama ce au vrut cu adevarat de la tine. Eu zic sa le lasi si sa gasesti o prietena si sa incercati sa va impartasiti incredere una alteia! happy SUCCES!

| pvg a răspuns:

Din ce am inteles din descriea ta cam asta se intelege... se folosesc de tine si fara sa iti zic cu rautate iti zic sa.le lasi balta. nu
s prietene "adevărate"

| Bxb_Gabytza_1991 a răspuns:

Nu stiu daca neaparat au avut in cap de la inceput sa se foloseasca de tine sau asta au in cap in acest moment... Dar stiu sigur ca ele nu'ti sunt prietene!

| Lynna a răspuns:

Buna. Renunta la ele, o prietena adevarata nu te-ar pune in situatie de a alege intre ea si alta prietena.