| FeTizZa a întrebat:

Acum realizez ca am ajuns in stadiul de plictisela cronica si nu ma simt deloc bine asa. Nu gasesc nimic de facut sau poate nu mai vad eu nimic interesant in toate lucrurile pe care le mai fac. Simt cum zilele trec fara ca eu sa realizez ceva. Am ajuns in stadiul in care nici nu mai vreau sa fac ceva gandindu-ma ca ma voi plictisi oricum, astfel stau si vegetez in fata tv-ului sau si mai rau, cu telefonul in mana deruland noutatile de pe facebook. Sunt in zodia berbec, zodie care include aparatia plictiselii, zodie care vrea adrenalina, sa faca lucruri noi, sa traiasca suspansul. Insa chiar daca sunt in aceasta zodie, consider ca am intrecut deja limita. Incerc sa imi gasesc un loc de munca, ceea ce nu se prea gaseste avand in vedere ca orasul in care locuiesc e foarte mic. Studiez la o postliceala la care profesorii sunt mai neseriosi ca noi. Merg la scoala in unele zile doar pentru o ora- doua, timp in care asteptam cate o ora sa apara cate un profesor, iar in cealalta ora profesorul ne povestete despre propriile experiente. Ce as putea gasi eu atractiv in asta? Oricum sunt prea plictisita de mediul asta si de viata mea, nu simt nevoia sa ascult si dumele celorlalti. Am o relatie, locuiesc cu prietenul meu, fac mancare, curatenie, am iesit si la alergat, ma uit la filme, insa vreau altceva. Niste idei ar fi binevenite. Insa nu vreau sa aud lucruri banale gen: stai pe net sau suna un prieten. Sunt deja prea plictisita de tehnologia si incep sa urasc sa ma uit la ecrane. Mentionez ca am 20 ani. Multimesc anticipat!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Primul lucru pe care ti-l recomand,e sa renunti la tv,sau sa te uiti foarte putin,s-a demonstrat ca iti invata creierul sa fie lenes,te face o leguma in timp.
Apoi sa iti amintesti ce chestii faceai inainte,si sa le faci din nou.
Iesi cu prietenul,plimba-te,du-te prin alte orase cand ai timp, apuca-te de citit (iti garantez, ca daca citesti ceva, o sa dispara plictiseala, citeste ceva ce iti place).Cam astea imi vin in cap acum.

| Tinna666 a răspuns:

Iti poti lua un cateluslove struck

| Berr_Teddy_1994 a răspuns:

Știu cum e, plictiseala e cruntă, nu ai bani și nici chief să ieși în oraș sau în alte orașe. Nu știu ce îti place sau ce te interesează, dar îți recomand să citește cărți de autocunoaștere (ce e mai interesant decât să te cunoști pe tine mai bine?), apoi citește cărți de dezvoltare personală și când crezi că te cunoști destul de bine și ai evoluat la alt nivel față de cel la care ești acum fixează-ți un țel al tău. De exemplu "vreau ca peste 5 ani de acum să am o căsuța și un copil de care să am grijă în timp ce mă ocup de afacerea pe care o să o las moștenire" și începi distracția, te informezi, aplici informația, te lovești de n eșecuri și bariere peste care vei trece si peste 5 ani vei citi acest comentariu și vei spune că totul a început din plictiseală. Baftă!

| daniel33441 a răspuns:

Pai in primul rand sa citesti de ce o prostie de doi lei precum zodiile n-au nici o treaba cu plictiseala ta, cum astrologia NU e o stiinta si de ce crezi in asemenea prostii.in al doilea rand poti merge intr-un pub sau intr-un parc sa citesti o carte sau daca si asta e plictisitor te poti apuca de niste cursuri de calificare cum sunt cele de la AJOFM. sa inveti o meserie daca postliceala nu e prea folositoare macar sa ai o sansa sa iti iei un job dupa. poti invata programe de editare precum photoshop, sunt zeci de cursuri online...din pacate nu poti renunta total la tehnologie. invata sa faci ceva pentru viitorul tau. ceva ce te-ar pasiona si ai putea sa scoti si un ban in plus.sunt nenumarate lucruri constructive pe care le poti invata.sau fa un cont pe steam si joaca jocuri video.doar ca trebuie sa platesti pentru asta.insa jocurile sunt o alternativa buna daca iti plac https://www.youtube.com/watch?v=JSRtYpNRoN0