Da, am fost in eforie nord. o fost foarte misto acolo, au apa faina si cladiri faine si o arhitectura de-a dreptul memorabila. magazine exista, in special terase si chestii in genu. e aglumerat doar in perioadele de sezon, mai ales in iulie august, in extrasezon nu prea merge lumea, cred ca gasesc alte locuri mai bune. faleze se gasesc de-asemenea, chiar si proprietati private. apa nu stiu cum e, altfel decat uda, n-am fost anul' asta. fundintzxa la platane.
Am fost de 3 ori in eforie nord si mi se pare foarte frumos locul, are apa curata.nu sunt multe meduze si sunt si magazine cu suveniruri foarte dragute.aglomerat anul trecut a fost dar sigur gasesti unde sa stai.vacanta placuta
Eu am fost acum 2 ani. Mie personal mi-a placut(desi mi'era frica deoarece era cu vaduva neagra, nu era nimic). Sunt magazine...ai unde sa gasesti ceva dragut (eu mi-am luat o gramada de chestii faine). Nu e aglomerat e atat cat trebuie(nici aglomerat de nu ai unde sa stai nici gol). Apa e in UNELE locuri murdara...restu e curata.
fundita? xD
Apa mi-a placut cel mai mult!
Sunt faleze si nu e asa aglomerat pe plaja, ai loc unde sa stai.
Si sunt magazine destule.
Intotdeauna merg acolo. E statiunea mea preferata.Magazine sunt multe, si supermarketuri si tot ce vrei.Nu e foarte aglomerat gen :Mamaia sau Costinesti. Apa este curata, nu sunt meduze si chestii din astea.
Da am fost, de fapt acolo locuiesc apa e buna calda anul asta, si loc nu gaseai deloc..erau pana si in apa cu sezloangele, deci norocul taw daca prinzi cand e sezon
Davyduchiha2001 întreabă: