| rapidista a întrebat:

Ai incercat vreodata sa-ti pui urmatoarele intrebari? Ce raspunsuri ai da?

Ps:Sincer!

1. Ce varsta ti-ai da daca nu ai stii cati ani ai?
2. Care este lucrul pe care ai vrea cel mai mult sa il vezi schimbat la oameni?
3. Faci ceea ce ai visat sa faci sau faci ceea ce faci doar pentru ca imprejurarile te-au adus aici?
4. Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit?
5. Daca ar trebui sa oferi un singur sfat unui copil despre viata, care ar fi ala?
6.Care este cea mai frumoasa amintire de-a ta din copilarie? ce o face atat de speciala?
7. Daca ai castiga 1 milion de dolari ai renunta la ce faci acum?
8. Cand a fost ultima oara cand te-ai aruncat cu capul inainte in ceva in care credeai din tot sufletul desi toti te sfatuiau sa nu incerci?
9.Care e lucrul pe care l-ai dorit intotdeauna sa il faci si inca nu l-ai facut? Ce te opreste?
10.Care e lucrul pe care il faci mai bine decat toti ceilalti pe care ii cunosti?

Răspuns Câştigător
| dulcik a răspuns:

1.Desi am 21 de ani toata lumea imi da 16-17
2.egoismul si invidia
3.intodeauna fac mereu ce vreau insa mereu cu cap
4. Mi-as trai viata la fel cum o traiesc si acum nu as schimba absolut nimic pentru ca nu as avea de ce
5.Sa aiba grija in viata pentru ca lumea e perversa si rea si sa nu fie credul si sa lupte pentru ceea ce isi doreste
6.Amintiri am foarte multe din copilarie.Nu as putea sa ma rezum la una anume.Am fost cam neastamparata cand eram mica
7.Nu as renunta la ceea ce fac acum
8.Cred ca zilele trecute desi intotdeauna fac ce vreau si ce cred eu de cuviinta
9.Pai chiar am facut cam tot ce mi-am dorit deci nu am ce sa regret
10.Cred ca in primul rand stiu sa comunic cu persoanele din jurul meu, stiu sa ii ascult, sa le dau un sfat, sa ii ajut la nevoie sunt multe lucruri

13 răspunsuri:
| stefangeles a răspuns:

1) 15
2) Sociabilitatea
3) Da
4) Da
5) Viata-i scurta si trista bucura-te de toate lucrurile chiar si cele marunte big grin
6)Prima mea bicicleta... pentru ca nu ma mai plictiseam laughing
7)Poate
8)Niciodata
9)Sa calatoresc cat mai mult... finantele si timpul
10)Nu cred ca-s mai bun la ceva decat ceilalti dar captez rapid orce informatie din orce domeniu si dau respect si la ultimul boschetar pentru ca toata lumea duce lipsa de respect.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Aceasta intrebare nu iti da oportunitatea de gasi un raspuns pront. Stiind care este varsta ta, n-ai cum sa iti dai o anumita varsta decat scazand sau adaugand cativa ani.
2. Sa nu-si mai puna atatea intrebari. Sa-si traiasca viata si atat.
3. Nu sunt majora, n-am niciun job. Sunt intretinuta de parinti.
4. Am mai raspuns la aceasta intrebare. Daca ar da o boala in lume si ar trai pana la 40 de ani, probabil m-as bucura de fiecare clipa si incepand cu varsta de 38-39 de ani as incepe sa meditez la ceea ce-am facut, gasind un ramas bun mai unicwinking.
5. Fii copil! Nu lasa imprejurimile sa-ti strice aceasta inocenta, gandeste incent.
6.Momentul cand mi-am luat bicicleta.
7.Cum am spus, nu lucrez deci i-as pune in banca.
8.Nu-mi amintesc
9.Sa nu mai invat. Parintii, ambitita, gandul la viitor.
10. N-am gasit pe cineva care sa faca niste calcule mintale la matemtica mai repede ca mine(asta la nivelul clasei mele).laughing

| radu a răspuns:

16 -17ani
Invidia, Gelozia
Fac ceea ce vreau
DA
Traiesteti VIATA.toate au timpul lor
Inca sunt un copil, dar pana acum tabara de vara de anul trecut. a fost pragul in care am inceput sa-mi dau seama ca ma maturizez. nu am cuvinte nici o prop nu reusesc sa fac e pur si simplu extraordinar sa-ti dai seama de lucrul asta si sal observi

Nu

Numi amintesc

Nu am asa ceva...sau poate daca ma gandesc bine si imi merge si putin imaginatia intotdeauna mi-am dorit sa calatoresc dintr-o parte in alta o vara intreaga nu la hotel sa chestii de astea cu cortul sa urc pe munti sa dorm la manastiri pur si simplu sa calatoresc in tara fara a ma gandi la alte griji sau ceva de genul acesta
ce ma oprese : varsta laughing

pai grupul meu social este alcatuit 90% de persoane mai mari ca mine cu cel putin 1 an ...deci nu as putea gasi momentan ceva, dar eu zic ca sunt o persoana nici prea impresionanta si prea de trecut cu vederea

| blablablaa a răspuns:

1. 18 ani

2. Gandirea

3. Fac ceea ce vreau sa fac

4. Media de varsta poate sa fie si 180 de ani sau 20 ani tot o viata ai si trebuie traita din plin.

5. Sa nu fe naiv si sa isi traiasca viata.

6. Nu stiu ce sa raspundbig grin!

7. Ohh...sa tot repet. pot sa castig si 10 milioane de ero poate o sa ajung un mare om de afaceri si o sa fac mai mult de atat.

8. Nu stiubig grin

9. Sa vorbesc deschis cu fata de care imi place.

10. Trucuri cu carti.

Bye.

| Bacemi a răspuns:

M-am intrebat de multe ori. Unele intrebari mi le pun foarte des pentru ca niciun raspuns nu e satisfacator.

1. Mi-as da 17 -18 ani.

2. Sufletul. As vrea ca sa ne pese mai mult de ceilalti de langa noi

3. O combinatie a celor doua. Dar idealul meu este sa fac tot ce am visat mereu sa fac.

4. Probabil ar influenta intr-o oarecare masura, dar nu extraordinar de mult.

5. I-as spune sa lupte mereu pentru visurile lui, sa lupte pentru cine vrea sa fie el, pentru o identitate proprie

6. Prima iubire. E de la sine inteles.

7. Nu stiu. Depinde. Dar ar fi ceva extraordinar. As putea face multe lucruri la care am visat.

8. Intr-o relatie. Eu eram primul care imi zicea sa nu incerc, dar totusi am facut-o. Nu pot spune ca regret dar...

9. Mi-am dorit sa am foarte multi prieteni. Din pacate ma opreste in primul rand teama.

10. Imi pasa de ceilalti. La capitolul acesta nu cred ca ma poate depasi cineva.

| ExTrEaM^^94 a răspuns:

1 = 17-18 ani laughing
2 = Felul lor de a se purta, i-as face mai veseli mai comunicativi!
3 = Sunt de abia pe clasa a 9 laughing...inca nu pot face ceea ce visez big grin
4 = Cu siguranta as trai-o mai intens
5 = Don't worry be happy
6 = Excursiile pe care le faceam cu tatal meu cu bicicletalaughingo adevarata aventura laughing
7 = 1 milion de dolari suna tentant dar nu as renunta la scoala... mi-as face o afacere a mea si i-as inmulti big grin
8 = Cand am ales la ce liceu vreau sa merglaughing... m-am dus la un liceu economic iar multi spuneau ca nu o sa pot face fata, dar le-am aratat ca pot sa ma descurc!
9 = Am facut tot ce am vrut laughingnu imi vine nimic in minte
10 = Desenez, ii fac pe altii sa rada si chiar si pe mine uneori laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. 11 desi am 14. straight face
2. Rautatea, egoismul, nesimtirea, invidia.
3. Fac ceea ce visez sa fac pentru a nu regreta mai tarziu ca nu m-am gandit la ceea ce vreau eu de la viata.
4. Cred ca da.
5. "De ce sa te agiti prosteste pe o planeta ratata?"
6. Am avut o copilarie nu tocmai frumoasa. Copilaria mea a fost speciala prin faptul ca nu a fost fericita ca a altora dar asta m-a facut mai puternica si m-a pregatit pentru alte obstacole grele din viata.
7. Pai in afara de faptul ca ma duc la scoala nu prea fac altceva. Nu m-as lasa de scoala. Mi-as ajuta parintii sa plateasca facturile, sa ne luam un apartament si apoi sa imi innoiesc garderoba.
8. Au fost multe cazuri dar oricui i se intampla.
9. Sa imi pot cumpara orice lucru imi doresc (lipsa banilor), sa imi ajut parintii (lipsa banilor again).
10. Desenez. happy

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

1. Varsta pensionarii. Sunt prea batran pentru 2010
2. Perversitatea/pupincurismul
3. Banii si gloria m-au facut sa nu mai visez
4. NUUU happy nu m-as mai distra atat.
5. Lasa-te pe mana sentimentelor si intuitiei
6. Prima mea nevasta happy o bruneta cu ochi albastri. PRIMA
7. Ii am deja, asa ca nu mi-as face alte planuri.
8. Acum cateva zile; eu risc si fac, altii pun raul in fata si nu se mai gandesc si la partile pozitive
9. Am facut tot ce am vrut... totusi as vrea sa fac un tur al tarii cu vreo 20 de insi, doar ca nu ne putem mobiliza.
10. Sunt pervers ma port frumos, ca un sarpe veninos.
NU SUNT SIGUR DE AUTENTICITATEA DATELOR FURNIZATE dar in mare parte sunt adevarate.
happy

| Marii a răspuns:

1 chiar nu stiu.
2 indiferenta
3 fac ceea ce mi-am dorit
4 nu cred, doar cred ca as grabi lucrurile
5 sa nu tradeze niciodata
6 atunci cand am fost lasata balta de toti cand aveam cea mai mare nevoie - pentru unii nu-i ceva frumos, dar atunci mi-am dat seama ca trebuie sa fiu independenta si ca nu trebuie sa am incredere in toti.
7 da!
8 mereu fac asa
9 sa plec in lume, sa uit de toti - ma opreste bugetul si faptul ca sunt inca minora.
10 spun ceea ce se va intampla si niciodata nu gresesc. happy

| Flav a răspuns:

De plictiseala, si de nivelul scazut al intrebarilor, hai ca ma bag si eu in labirintul tau:
1. 18 ani. Cea mai frumoasa varsta.
2. Educatia.
3. Deocamdata inca nu fac ce-am visat, dar inca mi-am pastrat idealurile si doresc a-mi respecta promisiunile atunci cand mi le-am facut de mic copil.
4. Toti ne-am trai viata diferit. Societatea ne-ar oferi alte oportunitati. Cu siguranta voi avea alte planuri, dar observ ca altii chiar eu impresia ca media de varsta e de 40 de ani, au copii pe la 13-14 ani.
5. Lumea e cruda si rea dintotdeauna. Fii tu mai bun ca ea, dar nu fi naiv.

| Flav a răspuns:

Pfuuu, m-am incurcat si am completat doar jumate. Revin, revin.hee hee
6. Am mai multe. Gandind acum la cald, probabil cand am iesit vicecampion national la sah.
7. Acum fac facultatea si sunt la final. Daca eram la inceputul ei, de ce sa fiu ipocrit, cred ca schimbam ceva si probabil sa ma fi lasat, dar cu siguranta toate prioritatile mi s-ar fi schimbat.
8. Nu-mi amintesc sa fi facut ceva care a lasat consecinte grave, in ciuda faptului ca cei din jurul meu m-au avertizat.
9. Sa calatoresc cat mai mult, sa vizitez, sa vad ce oameni mai impart acelasi cer cu mine. Ma opresc timpul si banii. La asta lucrez, pentru a le castiga.
10. Nu stiu daca exista vreun lucru. Incerc sa fiu eu insumi mereu, concurenta e cu mine insumi, nu cu altii.

| Sheridanx a răspuns:

1. 17-18
2.Sa nu se mai bage in viata altora si sa fie mai cinstiti.
3.Nu as putea sa fac ceva la care nu am visat.Nu l-as face cu placere deci.nu ar iesi bine.
4.Probabil.
5.Nu te lasa influentat de parerile celor care nu ocupa un loc important in inima ta.
6.Eram la bunici si mi-am facut propria gradinita cu legume. A fost primul lucru "maret"pe care l-am facut, primul pas intr-un lung sir de realizari.
7.Nu.Ceea ce fac acum este o parte din mine si nu as putea renunta la ea.
8.In urma cu cateva saptamani.
9.Intotdeauna mi-am dorit sa sar cu parasuta.Ma opreste varsta laughing
10.Stiu sa imi sfatuiesc prietenii cel mai bine... Si fac cei mai buni cartofi prajiti big grin

| unione a răspuns:

Asta micu e baiatul lui Sandu Neagu, nu? Saracutu, A promis Sapunaru sa-l faca fotbalist mare, acum sa vedem daca are talent