Pentru ca este singura tara ce ocupa un intreg continent si are nenumarate obiective turistice
http://www.turistik.ro/australia/obiective-turistice-australia
Chiar aveam de gand sa merg anul asta, e chiar frumoasa Australia.si chiriile am auzit ca is ieftine
Da,deoarece la biologie ne-a intrebat de cateva mii de ori de ce ornitorincul este mamifer, daca puii se nasc din oua.
Da.poti vizita marea bariera de corali.si multe canioane. poti vede canguri mie mi se pare super.un loc exooootic cu x nu cu r))
DA.Eu una am fos si as mai merge. Uite pot sa iti dau si cateva obiective turistice:Gradinile botanice regale,"Turnul Eureka"-cea mai inalta cladire rezidentiala din emisfera sudica, care ofera vederi panoramice ale intregului oras,Catedrala St. Paul.-e undeva in MELBOURNE, Plaja Bondi-CEA MAI fAImoasa plaja din Australia, Rezervatia de conservare a meteoritilor-rezervatia asa si eu am vizitat-o parca ai fi pe luna e atat de fain...este un peisaj de neuitat
. sunt mai multe daca vrei sa iti mai dau pe unde am fost eu si imagini scrie-mi un mesaj. fundita plss...am scris cam mult si as merita o fundita nu crezi? plss.
pooop
Yurisa întreabă: