| Jenny23 a întrebat:

Ai prefera sa fii un intelept fara emotii sau un emotiv fara minte?

Răspuns Câştigător
| Necrophagist a răspuns:

Emotivii pun mai mult lucrurile în balanţă. Inteligenţa în general poate fi rece, înţelepciunea nu, tind să cred că înţelepciunea aparţine unei inteligenţe emoţionale.

10 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

Emotiv fara minte? Vrei sa spui ca persoanele emotive sunt proaste? De unde pana unde? raised eyebrows

| FucktheSystem a răspuns:

Normal că intelept si fără emoții, dacă n-ai minte și mai ești și emotiv e nasol.

| Céline7 a răspuns:

Un intelept fara emotii happy

| xAndraax a răspuns:

Emotiv fara minte. Penru ca emotiile trebuie exprimate ca o persoana sa se inteleaga cu o alta persoana. Deci decat sa fiu un tocilar care se uita la tine si nu spune nimic si sta inchis in el, as prefera fara mine dar sa stiu sa ma distrez, iubesc si sa-mi bat jos de cei care nu au emotii laughing. Fii simtita si educata chiar daca nu ai note prea bune. nu toata lumea se uita la aspect dar... e mai bine sa stii sa te exprimi decat deloc. Funda?love struck

| Me_3490 a răspuns:

Emotiv.

| Anonim134 a răspuns:

Emotiv fara mintestraight face

| rolly3342 a răspuns:

Emotii? daca poti iubi, fii sigur ca poti si suferi si plange.daca poti rani, fii sigur ca poti si regreta. daca ai emotii poti fii trist. daca nu ai emotii viata nu iti aduce nici o bucurie.

| Wolfenstein a răspuns:

As fi preferat sa fiu 1 emotiv fdara minte deoarece pot iubiwinking ca daca sunt 1 intelept ce dracu fac?winking

| starmaker a răspuns:

Ambele sunt extreme si as vrea sa fiu la mijloc.

| maria_4274 a răspuns:

Daca in primul caz ai facut referire la intelepciunea stoica, respectiv dorinta de ataraxie( departarea de trairile lumii reale) e un caz fericit pentru ca nu oricine poate sa inteleaga ce e cu adevarat viata si sa devina un martir, care sa se sacrifice pentru a cunoaste etc...cat despre cazul doi degeaba ai emotii daca nu le constientizezi, e ca si cum ai fi o leguma. Cred ca trebuie sa fii intre sa incerci sa nu treci degeaba prin viata asta, sa faci ceva util; sa fii si intelept, dar sa nu uiti ca esti om; o fiinta perfectibila si nu perfecta. Sper sa te fi ajutat.