Nu am omorat decat gandaci, paienjeni, viespi.etc.N-as fi in stare sa omor cu sange rece nici un sobolan, oricat de groaza si scarba mi-e de ei.
Nu.Eu iubesc animalele foarte mult Imi e mila numai sa dau in ele dapai sa le omor.
Nu!Iubesc mult animalele Imi e mila si sa dau in ele dapai sa le omorAnimalele sunt si ele finte.
Am omorat un pui de curca cand eram mai mica, din gresala...insa nu am fost prea afectata
Iubesc animalele, dar din pacate da. Multe in trecut si prezent si nu vad sa se schimbe ceva in viitor Din pacate "pet-ul" meu tine mortit sa-si omoare prada singur ca sa manance, altfel moare de foame... Nu-i plac conservele, asa ca n-am de ales
Numai bine, Shin.
@moonY: Hai mai... ce-ai cu sarmanele animalute? (insecte ) Nu sunt si ele tot date de la Dzeu? Iti garantez ca daca ai sta sa studiezi un paianjen (tarantula ), nu ai mai avea aceeasi parere proasta (vezi ca ti-am raspuns si in threadul cu GO-ul )
Numai bine, Shin.
Pai sa-i vezi mai de aproape Infrunta-ti frica! Pune mana pe una
Daca vrei, te ajut; P SERIOS!
Shin.
Promit ca Mishu o sa fie cuminte ! Bag mana in foc... sau mai bine zis in terariul tarantulei Nu te da batuta, infrunta-ti teama Ai sa fii perfectly safe, promit !
Shin.
Promit ca Mishu o sa fie cuminte! Bag mana in foc... sau mai bine zis in terariul tarantulei Nu te da batuta, infrunta-ti teama Ai sa fii perfectly safe, promit!
Shin.
Dau cu spary de gandaci cand vin pe coloana! Asta face parte din supliciile vietii la bloc si vecinii nesimtiti care nu vor sa dea banu' sa facem instalatia!
Da, am reusit cu usurinta sa criogenez o pisica. Eram mica si am crezut ca daca o pun la congelator o voi putea pastra pentru tot restul vietii
Nu am omorat niciodata unul, doar odata am ajutat la taierea porcului de craciun cand eram in Romania
Nu. nu as putea sa ucid un animal pentru ca si ele sunt fiinte ca si noi :X
Nu si nici nu prea mananc carne. Nici insecte nu omor, chiar daca mai vad cate una prin casa, o iau cu hartie igienica si o indepartez. Imi plac animalele foarte mult.
Nu si nici nu prea mananc carne. Nici insecte nu omor, chiar daca mai vad cate una prin casa, o iau cu hartie igienica si o indepartez. Imi plac animalele foarte mult.
Insecte de cate ori am ocazia, insecte din cele scarboase, nicidecum albinutze sau fluturasi! Atat!
Da soareci am omorat unul dand cu lopata in el pe altul l-am calcat. Vreo 2 pisici tot pe drum. Cand am dat peste prima m-am uitat in oglinda si facea ca pestele pe uscat dar am mers mai departe. Pui de gaina vreo 2 am mai decapitat inca pe atatea gaini. de insecte nu zic ca nu pot sa numar din cauza ca atunci cand mergi cu masina dai peste foarte multe pasari. Am mai atins si vreo 2 caini dar usor de tot deci nu au patit nici caini si nici masina nimic. Aveam un prieten care prinde pisicile le ungea cu motorina si le dadea foc si pisiciile o luau la fuga pana cadeau late. dar eu inca nu am facut asa ceva.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: