Nu as face asta niciodata! Imi plac animalele foarte mult si chiar si cele care nu-mi plac, nu as putea sa le fac vreun rau.
NU. Insectele nu sunt animale, din alea am trosnit cateva, chiar azi un gandac din cel scarbos... Bleaaaah!
Doar paianjeni.de cele mai multe ori incerc sa ii omor, dar de frica, ii ratez.
brrrr.periculoase animale!
am citit.
ooooh mfg... tu chiar vb serios cu tarantulele.am avut si eu ceva experiente cu studierea paianjenilor, dar nu m-am vindecat.
si ce sa mai studiez? ca doar ma gandesc la ele si deja tremur.
Sa ne intelegem, ...Insectele nu sunt animale. Da!, am omorat; broaste, soparle, doi sobolani (dar la interval destul de mare unul de celalalt), un soarece, pesti pescuiti (dar cu foarte multa mila, ca deja eram mare, 17 ani si ceva, in `95), si probabil un iepure ori pisica, cu masina (intre Timisoara si Gearmata, in `06), ca n-am oprit sa vad ce era, ...si de foarte multe ori in mintea mea, o multime de tembeli, de la cunoscuti (niciodata prieteni buni si membrii familiei, rude), la politicienii lumii.Si, pana in momentul de fata, nu m-a ispitit nimeni pe aici pe TPU.
Nu. doar cativiva gandaci, paianjeni...in nici un caz animale de genul pisica sau catel.in nici un caz
Dacum , caini pisici inaripate ...cand circuli pe drumurile din tarisoara noastre... dai peste animalute .
Da, muste, tintari, gndaci tot felul! dar animale ca pisicile, caini, cai, lei, elefanti, corbi nu dar am ucis odata un dinozaur se pune
Da, cand eram mica am aruncat o pisica de la balcon (etajul 8)si a cazut cu burtica in gard si saraca a murit. Dar si a mea matusica a facut acelasi lucru... numai ca ea nu era mica... Pisica era toata neagra si copiii imi spuneau ca noaptea se face strigoi si de frica am aruncat-o ca nu aveam curajul sa cobor 8 etaje cu ea pe scari? Daca la etajul 4 se transforma in strigoi?
Da..cand eram mai mica hamsteru ...(ma jucam k el in camera si din greseala am calcat pe el )am plans o sap
Da..cand eram mai mica hamsteru ...(ma jucam k el in camera si din greseala am calcat pe el )am plans o sap
Sunt curios cati din cei care nu au omorat si nu vor omora niciodata un animal sunt vegetarieni. Pentru ca daca nu sunt atunci am o veste proasta pentru ei: au omorat multe animale!
Eu unul am taiat cateva gaini la viata mea...
Da, un sobolan...stai ca mi-am adus aminte.am omorat un catel, un schnautzer-avea saracu vreo 3 luni si eu vreo 19 ani. i-am taiat urechile si coada.pe timpul noptii, din cauza durerilor si a anesteziei -a inceput agonia. l-am gasit dimineata cu capul intre perete si piciorul scaunului, mort! imi pare rau, dar nu prea aveam experienta si trebuia sa practic cu ceva si pe ceva.
Pe autostrada am calcat un animal neatent care nu s-a asigurat cand a trecut, nu stiu ce era, la 160km/h a fost imposibil sa-l vad d'apoi sa-l evit ca mi-a sarit practic sub roti, altfel n-as atenta la viata unui animal decat in cazul in care pune viata mea sau a altora in pericol. Am calcat si o cioara de pe sosea in serpentinele dinspre sf. Andrei si sa nu spun cate insecte lesina pe parbrizul meu si ale naibii ma doresc asa tare ca nu vor sa se desprinda de parbriz decat cu rascheta, cred ca aveti aceiasi problema cu insectele care se arunca-n masini de parca ar avea sanse sa ne rastoarme.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: