| Rioko a întrebat:

Aici sunt 19 intrebari pe care ar trebui sa ti le pui macar oata in viata:
1. Ce varsta ti-ai da daca nu ai stii cati ani ai? (Victor Kapra)

2. Ce e mai rau, sa esuezi sau nu sa nu incerci? (Bobby Voicu)

3. Daca viata e atat de scurta, de ce facem atat de multe lucruri care nu ne plac si nu facem atat de multe lucruri care ne plac? (Cabral)

4. Cand ti se pare ca s-a vorbit si s-a facut tot ce era de vorbit si de facut ti se pare ca ai vorbit mai mult decat ai facut? (Adrian Ciubotaru)

5. Daca moneda nationala ar fi "fericirea", cat de bogat ai fi? (Andrei Rosca)

6. Care este lucrul pe care ai vrea cel mai mult sa il vezi schimbat la oameni? (Ecostin)

7. Faci ceea ce ai visat sa faci sau faci ceea ce faci doar pentru ca imprejurarile te-au adus aici? (Buddha)

8. Daca media de viata ar fi de doar 40 de ani, ti-ai trai viata diferit? (Miruna)

9. Esti mai preocupat sa faci lucrurile cum trebuie sau lucrurile care trebuie? (Dono)

10. Daca ar trebui sa oferi un singur sfat unui copil despre viata, care ar fi ala? (Mihai Dragan)

11. Ce-ai prefera sa fii : un geniu stresat sau un prost fericit? (Sabbra)

12. Ce-ai alege intre a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte? (SandyDeea)

13. Iti mai aduci aminte de momentul ala de acum 5 ani cand erai extrem de nervos si nefericit? Mai are vreo importanta acum? (Mihai Bendeac)

14. Care este cea mai frumoasa amintire de-a ta din copilarie? ce o face atat de speciala? (Krossfire)

15. Daca ai castiga 1 milion de dolari ai renunta la ce faci acum? (Manafu)

16. Cand a fost ultima oara cand te-ai aruncat cu capul inainte in ceva in care credeai din tot sufletul desi toti te sfatuiau sa nu incerci? (Pyuric)

17. Cand a fost ultima oara cand ti-ai auzit sunetul propriei respiratii? (Raluca Pop)

18. Care e lucrul pe care l-ai dorit intotdeauna sa il faci si inca nu l-ai facut? Ce te opreste? (Arhi)

19. Care e lucrul pe care il faci mai bine decat toti ceilalti pe care ii cunosti? (Visurat)

Ehhh... sa vedem cum raspundeti voihee hee

20 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

1. Mi-as da 17-18 ani
2. Sa nu incerci
3. Asta o fac altii. Daca mie nu imi place un lucru nu il fac. Doar daca e cazul de lucruri absolut necesare pentru gospodarie.
4. Nu. Eu vorbesc doar cand e cazul. Prefer cand lucrez ceva sa am parte de liniste.
5. Averea mea ar oscila. As putea fi muritor de foame si in secunda urmatoare cel mai bogat om din lume
6. As vrea ca oamenii sa nu mai fie rautaciosi si sa fie sinceri.
7. Fac anumite lucruri fortat de imprejurari pentru a ajunge sa fac ce am visat sa fac
8. Singura diferenta ar fi ca nu m-as casatori si nu as procrea
9. Lucrurile care trebuie sunt prioritate. Dar toate lucrurile as vrea sa le fac asa cum trebuie. Prefer sa fac ce imi place, sa imi creez singur prioritati si cand ma apuc de ceva vreau sa iasa perfect.
10. Sa fii sincer cu tine mereu.
11. Un geniu stresat
12. As alege incapacitatea de a putea avea amintiri de acum inainte
13. Imi aduc aminte. Are importanta pentru ca am ratat multe din aceea cauza. Dar am reusit sa trec peste. Acum nu mai conteaza foarte mult.
14. Prima iubire si primul sarut in special. O face importanta puritatea.
15. Daca as castiga 1 milion de dolari in primul rand mi-as cumpara o casa si as plati datoriile familiei. Probabil as renunta la ce fac acum si timpul l-as folosi in folosul studiului in mare parte.
16. In relatia de anul trecut.
17. Azi.
18. Sa iubesc si sa demonstrez cat de romantic si sincer sunt. Nu am facut-o pentru ca nu am gasit fata potrivita.
19. Sinceritatea si ajutorul dat fara niciun interes. Faptul ca nu tradez si sunt un prieten de nadejde.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

1. 6 ani, e vârsta perfectă, nu m-ar interesa dacă nu arăt de 6 ani
2. Să nu încerci cu siguranţă, mai bine ştiu că am încercat şi am greşit decât să mă gândesc că poate dacă făceam aşa era mai bine.
3.Pentru că aşa trebuie, dacă ar fi să facem numai lucrurile care ne plac, nu am ajunge bine. Poate la unul îi place să omoare oameni, de ce nu fac asta în fiecare zi?
4. Da, mai mult vorbim decât facem. Vorba aia " fapte, nu vorbe"
5. Acum nu aş fi bogată.
6. Firea, să renunţe la orgolii, răutate şi gânduri rele.
7. Fac ceea ce am visat să fac, asta e o prioritatea, indiferent de împrejurări.
8. Da, aş încerca să fiu cât de fericită pot.
9. Lucurile care trebuie, aşa cum trebuie
10. Fă totul pentru a fi fericit, visează cât mai poţi.
11. Un prost fericit.
12. A pierde toate amintirile de până acum.
13. Nu are
14. Zilele petrecute la bunici. Sunt importante pentru că eram copii şi asta ne făcea fericiţi.
15.Nu
16. Acum un an
17.Aseară
18. Să zbor, nu cu avionul ci aşa pur şi simplu. Ce mă opreşte e evident.
19. Să iubesc.

| Vizitiul a răspuns:

O sa vin eu cu intrebarea numarul 20, daca nu e cu suparare. Ce te-ai face daca n-ar mai fi sabloane dupa care sa te ghidezi?

| Petronela a răspuns:

1. 18ani 2.sa esuezi 3.Pt ca nu avem incotro 4.depinde de situatie 5. Cea mai bogata 6.Prostia 7. Fac ceea ce am visat 8.Probabil 9.Lucrurile care trebuie 10.Traieste-ti viata 11.Prost fericit 12.Sa pastrez amintirile din trecut 13.Nu 14.Cand mi-am facut buletinul 15. Daaaaaaaaaa 16.Acum cateva zile 17.Nu stiu 18.Sa ma duc la bunici dar nu pot deoarece sunt cu admiterea la liceusad 19.Visez mereu

| ThePoet a răspuns:

1. 20
2. sa incerci si sa esuezi, evident
3. nu stiu cine o zis ca eu fac lucruri care nu imi plac. eu decid pentru mine
4. aaa... da, nu stiu cred ca o sa dau un search pe google pentru raspuns
5. aoleu, as fi un sarac care face economii pentru vacanta in Vanatu
6. sa se stice radaru de puncte sensibile
7. cred ca a doua varianta, dar mai tra sa ma gandesc
8. cine a pus intrebarea asta? Miruna? ea sigur stie
9. sunt absolut preocupat sa fac lucrurile cum trebuie
10. sa nu asculte de parinti
11. un prost fericit
12. sa pierd amintirile de pana acum
13. evident ca nu
14. ceva de la meci... o face speciala atmosfera
15. evident, daaa
16. ieri cand am pariat pe victoria coreei de nord happy
17. acum
18. sa le fac pe toate ca-s mai multe... ma opreste lenea
19. sunt eu insumi

| Aiicha a răspuns:

Fii si tu mai original si nu mai copia intrebari dupa alt site :P:P:P:P:P
http://www.succesdublu.ro/19-intrebari-care-merita-sa-ti-le-pui/

| JoJo a răspuns:

1. 16
2. Sa nu incerci, ramai cu regretul!
3. Poate pentru ca nu realizam cat de pretioasa este viata si ramanem mereu cu ideea:" Lasa ca avem timp si de aia!"
4. Depinde de situatie.
5. Nici sarac lipit dar nici miliardar. As trai modest din punct de vedere econimic.
6. Sa renunte la egoismul care-i depaseste pe multi...
7. Fac ceea ce fac doar pentru ca imprejurarile m-au adus aici din nefericire.
8. Probabil ar fi la fel, doar anumite schimbari in privinta distractiei, as incerca sa profit mai mult de timpul liber.
9. Mai mult lucrurile cum trebuie.
10. Nu lasa imprejurimile sa-ti distruga copilaria, traieste-ti copilaria la maxim!happy
11. Nu as putea sa aleg intre cele doua. As prefera totusi fericirea dar nu prostia.
12. Prefer sa pierd toate amintirile de pana acum decat sa fiu incapabila sa-mi fac altele.
13. Nu consider ca am fost vreodata atat de nefericita, dar acum nicio nefericire din trecut nu-si mai are importantahappy
14. Prima poza de la gradinita, impreuna cu mama mea. Are valoare sentimentalahee hee
15. Nu as avea la ce sa renunt, deci mi-as continua viata, doar ca in conditii mai bune din punct de vedere material.
16. Sincer nu-mi aduc aminte, putine au fost datile cand s-a intamplat asa.
17. Acum 2 secbig grin
18. Echitatie. Situatia financiara.
19. Sunt de incredere. Alta calitate nu mi-a trecut prin caphee hee
Multumesc pentru intrebari! O zi buna!happy

| Bacteriuță a răspuns:

1. aceeasi pe care o am si acum tongue
2.sa nu incerci
3.de voie. de nevoie. da' nu se intampla mereu asa happy
4.nu xD
5.hm.thinking foarte bogata love struck da' uneori as ajunge la sapa de lemn.happy prea pun tot la suflet straight face
6.thinking ca se inteleg tot mai bine intre ei thinking
7.cate un pic din fiecare happy
8.cred ca da smug
9.cate un pic din fiecare xD
10.sa se bucure de ea cat si cum poate happy
11. un prost fericit rolling on the floor big grin
12.as vrea sa pot pierde ce amintiri imi doresc eu si sa fiu incapabila sa imi fac amintiri pe care nu le doresc big grintongue
13. posibil. sigur pot gasi ceva care sa ma ajute mai tarziu
14.nu am doar una, am multe si fiecare are ceva aparte :X plus ca inca sunt copila si am toata viata inainte happy
15.adica la scoala? laughing nu cred tongue
16. habar n'am happy
17. n-am auzit-o niciodata sad
18.nu m-am gandit inca. dar am timp tongue
19.sa comentez laughingblushing

| -=AleCS=- a răspuns:

1. in jur de 15 big grin
2. sa nu incerci
3. pentru ca viata e scurta nu a zis nimeni ca e neaparat de vis
4. da
5. minimum pe economie
6. as vrea ca oamenii sa nu minta asa de mult
7. fac ceea ce fac pentru ca imprejurarile m-au adus aici
8. nu
9. sa fac lucrurile care trebuie
10. nici odata sa nu te lasi dus de val
11. un geniu stresat, macar stiu ca cine-ca isi va aduce aminte cand-va de mine
12. sa pierd toate amintirile de pana acum
13. haha da, am terminat clasa a IV-a laughing si chiar nu mai conteaza
14. jocurile acelea "grozave" care acum par niste lucruri extrem de idioate laughing
15. in cazul meu cred ca se refera la scoala... NU chiar daca nu imi place, banii se duc si eu raman pe dinafara
16. nu stiu... vara trecuta probabil
17. acum 2 secunde
18. sa vorbesc cu cine-va laughing timiditatea
19. sa manevrez PC (cred)

vreau sa vad si raspunsurile tale laughing

bye

| Contrast a răspuns:

1. 27
2.Sa nu incerci!
3.Ne testam limitele cu ce nu ne place, crezand ca ceea ce ne place ne vafi totdeauna la indemana.
4.Nu totdeauna.
5. F F F bogata.
6.Mentalitatea.
7. Fac ceea ce am visat, in contextul actual big grin
8. Absolut!
9. Cum trebuie!
10. Invata casi cum ai trai vesnic, iubeste ca si cum nu ar durea niciodata, traieste ca si cum ai muri maine!
11.Geniu stresat.
12.Prima varianta.
13.Care moment?
14. Nu am avut o coplilarie fericita...
15.NU!
16.Cand m-am casatorit!
17. Acum 5 secunde.
18. Ocolul pamantului in 80 zile... Nu am gasit cu cine...
19.Torturi! laughing

| George1510 a răspuns:

1. 19
2.sa nu incerci
3.pentru ca nu stim ce ne place si ce nu
4. pauza
5. nivel mediu
6.sa nu mai fie asa prosti
7. fac ceea ce fac pentru ca imprejurarile m-au adus aici
8. probabil ca da
9.sa fac lucrurile cum trebuie
10. sa lase dracul sexul la varste mici laughing
11. un prost fericit 100%
12.sa fiu incapabil sa-mi mai fac amintiri
13. absolut niciuna
14.primul sarut 13 ani jumate happy big grin te las pe tine sa raspunzi mai departe la aceasta intrebare
15. categoric nu
16.acum 2 ani
17.acum o secunda rolling on the floor
18.Consider ca am facut tot ce mi-am dorit
19.Visez mai bine si mai profund decat toti

Cam greu dar... a mers big grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| LostInDreams a răspuns:

Bunahappy. 1)cred ca 15 ani(am 14straight face). 2)sa nu incerci, esecul face parte din succesbig grin. 3)nu stiu, asa e firea umana, ea si-o face, ea se plangelaughing-eu cam asa sunt cate odatabig grin. 4)nu neaparat, imi place mai mult practicabatting eyelashes. 5)foooartehappy-in monezi, nu stiu cat se exprima si in bacnotebig grin. 6)sinceritatea...(in bina normal). 7)momentan sunt pe drum, inca sunt micuta sa spun ca ar fi trebuit sa ajung undeva, insa da, fac asta pentru ca vreau, imi traiesc viata la un nivel mediu(nu sunt o vedeta, dar am cam tot ce imi trebuie sa ma pot numi "bogata"). 8)nu, nici acum si niciodata nu voi stii la cat voi inceta sa exist, asa ca traiesc fiecare zi cum ar fi ultimabig grin. 9)cred ca, cum trebuiehappy. 10)sa iubeasca. 11)un prost fericitlaughing. 12)daca chiar ar fi sa aleg, nu as putea, dar raspuns pentru tine ar fi ca ar fi sa le pierd, ce a fost a fost, numai viitorul conteaza pentru mine. 13)nu, deloc. 14)prima oara cand am vazut valurile marii, speciala este pentru ca nu as fii vrut sa traiesc fara sa ating marea. 15)avand in vedere ca acum visez la un baiat care merita totul(desi nu o sa-l intalnesc niciodata), as prefera sa traiesc cu sentimentul asta vesnic decat sa il uit pentru bani. 16)nu stiu. poate ca acum fac asta, desi ma bazez pe ce cred eu de data asta, chiar daca ma poate afecta. 17)acum.si ma bucurhappy. 18)sa imi intalnesc idolul.Sunt multe lucruri care ma opresc:distanta, varsta, familia, necunoastereacrying. 19)stiu sa inteleg si sa respect sentimentele prietenilor si persoanelor din jur.Sa stii ca ai fost tare inspirata cu intrebarile astea(chiar daca nu le-ai facut tu), daca ma intrebi, tu meriti fundita nu cei ce raspund, dar nici 10000 d funde de pe acest blog nu valoreaza cat faptul ca ai avut ideea sa pui aceste intrebari. Felicitari!:*

| n0name a răspuns:

1. probabil 15-16 ani big grin
2. sa nu incerc logic.
3. pentru ca nu avem incotr`o. e ca o lege a firii.
4. depinde de circumstantetongue
5. pai.consider ca as fi un om de rand.deoarece niciodata nu poti fi destul de fericit sad - fericirea`i trecatoare tongue
6. prostia!laughing
7. pana acum. ceea ce am visat.in viitor va fi a doua variantasad
8. Desigur.cred ca as vrea sa vizitez toata lumea si sa ma rasfat totalhappy
9. lucrurile care trebuiehappy
10. stai departe de civilazitielaughingrolling on the floor
11. pai.cu siguranta un prost fericithappy fericirea`i cea mai de pret:X
12. a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte
13. nu xD aveam in jur de 8 anilaughing deci nu mai stiubig grin
14. Cu siguranta cand m`am vazut in clasa I. am zis ca totul o sa se schimbebig grin
15. cu siguranta nu.pentru ca ceea ce fac imi placelove struck
16. da.si nu a fost placutsad
17. pai cu siguranta in momentul astalaughing
18. pai cred ca mereu am vrut sa invat sa ma dau pe role, sa fac scheme. dar d`abia stau pe picioarelaughing
19. pai.mereu mi-a placut sa fiu prima la tot.deci nu se punelaughing

| n0name a răspuns:

Wowlaughing sa inteleg ca cei care au pus geniu... chiar sunt genii? ma rog.eu am luat premiul 1 mereu. j totusi am ales prost fericit. ce laudaroasa e lumeasad de aia predomina prostia in Romania.

| Mariaa a răspuns:

1.am 17 ani aproape. dar la felul cum gandesc mi-as da 20 happy
2. din punctul meu de vedere e mai rau sa nu incerci pentru ca daca vei incerca probabil vei si castiga
3.in aceasta viata, aproape toti oamenii fac ceea ce sunt nevoiti sa faca, nu ceea ce vor
4.nu.niciodata
5.nu prea bogata.
6.nici o persoana sa nu mai minta si mi-ar fi de ajuns
7. fac ceea ce am visat
8.nu mi-as trai viata altfel.
9. fac lucrurile care trebuiesc facute, incerc sa le fac cat pot de bine
10. bucura-te de copilaria ta
11. un prost fericit pentru ca daca as fi un geniu, as innebuni la un moment dat
12.mai bine as fi incapabil sa-mi fac alte amintiri.imi iubesc amintirile pe care le am acum love struck
13. da, are.
14.primul meu iubit. el o face speciala
15.nu as renunta. mi-as cumpara o casa si o masina, ca sa ma pot muta singura happy
16.ieri.
17.azi,eram afara si era foarte liniste
18.am facut mereu ce am vrut, chiar de a fost bine, chiar de a fost rau
19.stiu sa ascult oamenii happy

fundita?batting eyelashes

| luciana200972 a răspuns:

1. aprox 40
2. sa nu incerci
3.pentru ca niciodata nu poti sti cat de lunga este viata, si pentru ca nu avem curaj sa riscam
4.bineinteles
5. nici prea bogata dar nici saraca
6.sa nu mai fie asa rai
7.nu fac ceea ce am visat sa fac, dar iubesc ceea ce fac acum
8.probabil nu
9.incerc sa fac tot ceea ce fac asa cum trebuie
10.lupta pentru ceea ce-ti doresti si ai toate sansele sa obtii
11. un prost fericit
12.nu m-ar deranja sa pierd toate amintirile, pentru ca oricand poti face altele noi
13. sincer nu
14.cand am intrat la facultate, nimeni nu a crezut ca voi reusi
15.nu, pentru ca iubesc ceea ce fac, si poate a-si face-o mult mai bine pentru ca nu a-si mai avea grija banilor
16. acum 9 luni cand am ales actualul job
17. in fiecare clipa
18.sa calatoresc in lume, inca nu-mi permit financiar
19. sunt 2: gatesc cu mai multa pasiune si mult mai bine, si ma pricep sa-mi vand marfa foarte bine.
bravo, inteligente intrebari

| NiceBaby a răspuns:

1)Poate 14
2)Sa nu incerci
3)Ca nu suntem destul de destepti ca sa ne facem fericiti deplin
4)... N-am inteles.Scuze
5)Destul de bogat
6)As vrea oamenii sa fie mai sinceri, si poate sa aiba un IQ mai mare big grin
7)Ambele in diferite cazuri
8)Poate mi-as trai-o mai sanatos si m-as bucura de ea
9)Dupa necesitate(Adica cind si cum)
10)Sa se gindeasca dublu la el cit se gindeste la altii si sa aleaga mereu ce ii convine lui.(astfel va trai pentru el nu pentru altii)
11)Nici geniu, dar nici chiar prost. Ceva intre ele doua.Destul de fericit si destul de destept
12)Mai bine sa pierd trecutul.Pentru as trai mai bine daca as uita tot.
13)Putin, mai am amintiri. Dar acum ele nu prea inseamna nimic.Doar ca devin la fel de nervoasa cind imi aduc aminte.
14)Cind m-a facut o coronita din papadii cu mama.Asta m-a facut sa ma inteleg mai bine cu mama.
15)Nustiu.Acum sunt eleva, dar n-as renunta la un serviciu ca sa stau acasa.
16)Se intimpla des
17)O aud permanent
18)Nu stiu, fac ce vreau sunt increzuta.
19)Spun adevarul.

Mi-am povestit toata viata!

| deel a răspuns:

1-nu stiu... poate cu 1 an mai putin pentru ca sunt scundabig grin
2-sa nu incerci
3-pentru ca nu stim sa ne traim viata
4-nu stiu
5-as fi bogata, foarte bogata big grintongue
6-mandria si egoismul ...si prostia
7-ce am visat sa fac...cred tongue
8-probabil ca da...
9-cum trebuie...
10- invata sa fi om!
11-la mijloc tonguetongue
12-mai bine as fi incapabila sa imi mai fac amintiri decat sa pierd tot ce am
13-nu
14-aveam 2 ani si i-am spus mamei ca vreau o sora, si peste ceva timp am avut una big grinbig grinbig grin
15-nu, cred ca as face ceea ce fac acum cu mai mult spor
16-acum cateva saptamanitongue
17- acumtongue
18-secrettongue
19-scriu mai bine ca cei pe care ii cunosc si citesc mai mult ca cei pe care ii cunosc big grin

| razvanadriann a răspuns:

Asta e o intrebare >? pastreaza asta pentru massurile stupide skull :-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma pis pe voy