Ba Pentru a face muschi la antebrat iti spun eu modalitate numai dc stai la bloc la oras nu pre ai cum sa faci acel tip de exercitiu de no sa tea nimeni la scanderberg dar iti trebuie rabdare. e un fel de exercitiu cu scripetele daca stii cei ala. ma gasesti la ID mess catalindur
Serios? nu te da nimeni la skandenberg daca tu ai antebrat tare?
si daca ala trage cu spate+umar+biceps+antebrat, crezi ca poti bloca 4 grupe de muschi ( dintre care una mare - spatele ) doar cu antebratul?
Eu unu am 13 ani si dau si pe cei cu 2 ani mai mari ca mine si am facut acel exercitiu doar 3 luni sa zic o data la 3-4 zile. apai daca ma tineam serios. si sa stii eu chiar vb serios inainte sa ma apuc de acel exercitiu eram o leguma. sunt sigur ca iti trebuie de toate dar eu vreau sa spun ca acel exercitiu ajuta foarte mult antebratul!
Dar ar trebui sa spui si numele exercitiului. Probabil e ramat la scripete ( sau flexia incheieturii la scripete ) cu rolling thunder.
Faza e ca nu stiu cum se cheama dar varucul meu din clasa a 11-pea il da fara probleme pe unul de la oras cu 2 ani de sala.
Pai sala nu are nicio treaba cu skandenbergul. Din contra, dupa cativa ani de sala devii mai slab la skandenberg, ca sala ( facuta ca pentru bodybuilding ) iti strica incheieturile.
p.s. : sa dea pe unu care face skandenberg de 2 ani, nu sala