| alina14 a întrebat:

Ajutati-ma! M-a intrebat un baiat daca vreau sa fiu cu el si eu am zis ca da. Dar acum m-am interesat de el (ce prieteni are, cu ce fete a umblat, etc). Cand am auzit cine este prietenul lui, m-am enervat rau de tot. Cel mai bun prieten al lui este un tip din scoala care ma enerveaza rau de tot, deci eu chiar nu-l suport pe acel baiat! si sa fiu eu sigura l-am intrebat si pe el daca ala e prietenul lui cel mai bun si a zis ca da ca ala e ca un frate pentru el. Nu stiu ce sa fac? sa ma mai cuplez cu el? nu vreau nici sa renunt la el, dar cand ma gandesc ca e prieten cu ala... o iau razna!

4 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Unde dai, si unde crapa!happy
Ai grija, cine se aseamana se aduna. Ai grija sa nu fie ca si prietenul lui, care se pare ca ti-e antipatic urit de tot. Ca atunci iti va parea rau ca l-ai cunoscut, dar mai ca l-ai avut ca prieten!
Trebuia sa te interesezi inainte de a spune da. De regula, nu traim pe o insula pustie, si fiecare din noi avem prieteni, apropiati. Conteaza mult sa stii ce fel de oameni sunt cei ce ii sunt apropiati omului pe care vrei sa ti-l faci prieten, pentru ca aceia fie vor deveni si prietenii tai, fie vor fi un motiv de stress permanent. Tu acum intelegi cel mai bine asta.

| Alien a răspuns:

Vai tu fata, in ce incurcatura esti.
Te ajut eu!
E foarte bine ca ai zis da la cererea de "cuplare", foarte bine ca te interesezi de ce viata are, foarte bine ca nu vrei sa renunti la el dar foarte rau ca vrei sa desparti 2 prieteni mai bine o iei razna (Inebunesti) tu decat sa faci asta!
Pe mine prietenii ma ajuta sa scap de probleme nu fetele si daca ar incerca una ca tine sa ne faca sa ne certam sincer nu stiu ce asi face!
Sfat: ca sa fii sigura mai bine stai in banca ta!

| No.More.Sorrow.:) a răspuns:

Dar tu cu cine esti impreuna? Cu el sau cu prietenul lui?
Acum, gandeste-te bine, il placi cu adevarat? In functie de raspuns i-a aceasta hotarare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mai stai cu el de vorba sa vezi ce fel de caracter are poate nu e la fel ca acel coleg al tau pe care nul suferi...