| MyWorld_3947 a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine cei care aveti cont pe site-uri americane.Deci mi-am facut cont pe Twitter si am gasit pagina (sau ceva de genu') a lui Jesse McCartney o colega a vb cu el si am ajuns doar pe pagina lui asa: http://twitter.com/jessemcCartney si de aici nu mai stiu m-am blocat nu stiu cum sa fac sa vb cu el. Va rooog muult ajutati-ma! fundita;)

Răspuns Câştigător
| OglindaOarba a răspuns:

Pey...depinde.si eu am cont de twitter; dar.atunci cand intri p pagina lui d twitter da acolo unde scrie "follow". exact langa poza, apoiv-a trebui sa astepti pana acesta iti va da follow...apoi.intri p pagina lui si in dreapta, sub "bio" o sa scrie ceva de genu "block jessemcCartney" si dedesubt "mesage jessemcCartney". dar sa ii trimiti mesaj trebuie sa iti dea si acesta "follow"; Ah da. daca vrei sa ii scrii ceva [daca nu ti-a dat follow] dai la "Home" si scrii asa "@JesseMcCartney si mesajul". si daca ai noroc sa iti raspunda e binehappy

Sper ca ti-am fost de folos:*

2 răspunsuri:
| <3dark-shadows<3 a răspuns:

Pur si simplu fi tu insati. Nu cred ca e foarte dificilwinking

| kevincosty a răspuns:

Buna.Eu zic ca il poti urmari(follow) iar apoi pe pagina principala de twitter pui @jessemCartney iar ceilalti membri vor stii ca acel mesaj ii este adresat acelui utilizator.Mai este si varianta sa lasi un comentariu pe siteul lui si cine stie poate te inscrie intre fanii lui.Succes!