| DenizaVonDe a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine va rog mult! Calculatorul meu are o problema: cand vreau sa instalez ceva imi spune: Error launching installer. Si nu stiu de ce! La orice lucru pe care vreau sa il instalez! (Mentionez ca tata a instalat un program: Blue Coat K9 Web Protection Admin!) Ce pot face sa pot instala CEVA in calculatorul asta nenorocit?!
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| moonstalker a răspuns:

Cand vrei sa instalezi un program, asigura-te ca il instalezi de pe contul administrator (asta in cazul in care ai mai multe conturi in calculator). daca nici asa nu merge sa il instalezi... incearca sa vorbesti cu cineva din domeniu (care se pricepe in IT)

4 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

Cred ca vei rezolva citind articolul asta:

http://www.stealthsettings.com/......aller.html

| hatze a răspuns:

Pai dezinstalezi programul pus de tatal tau! si daca nu functioneaza cred ca e de vina windowsul si trebuie formatat (reinstalt) poate ai virusii bafta! ast funda

| Siyah a răspuns:

Copie programele descarcate de tine, alea pe care vrei sa le instalezi, intr-un alt folder si incearca din nou.

| bobbytronic a răspuns:

In primul rand verifica daca tatal tau nu ti-a restrictionat contul; daca a facut asta se poate rezolva cu comanda
In al doilea rand, incearca sa stergi acel program Blue Coat K9 Web Protection Admin
Succes