lolita
| lolita a întrebat:

Ajutati-ma! sunt dependenta! cum sa scap de chestia asta? ieri mi-am luat "liber" si toata ziua a stat pe TPU, cam 14 ore, am batut recordul personalhappy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca nu e ok...trebuie sa ai si alte lucruri mult mai utile de facut (nu spun ca daca ajuti pe cineva cu un raspuns nu este util dar 14 oree big grin ). Probabil mai bine ieseai cu prietenii, te uitai la un film sau te relaxai ca doar de aia ti-ai luat liber nu?winking
Stiu cum e cateodata nici nu iti dai seama cum trece timpul cand stai la PC...si asta nu e bine... dupa nu te-ai simtit ca o leguma? happy

21 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Esti tare! Nu este un lucru rau, dar nu abuza de asta.Nu uita sa mananci, sa mai iesi afara, e vreme frumoasa si e pacat sa nu profiti si sa te bucuri de ea.

| psiholoaga a răspuns:

Si eu stau destul de mult pe TPU, mai mult de la munca, atunci cand ma plictisesc. Daca sunt acasa sau, si mai bine, in vacanta, sunt si alte chestii de facut. Gandeste-te ca fara tine nu dispare TPU o zi, doua, 30 si ca intrebari ce cauta raspuns vor fi si maine si poimaine si tot asa.

eileen
| eileen a răspuns:

laughing foarte frumos din partea ta sa stai sa ajuti necunoscuti si sa iti faci cu ocazia asta prieteni noi, ziua libera luata de la serviciu spune despre tine ca esti altruista happy cu toate acestea, orice exagerare e de rau augur, eu cred ca 2-3 ore pe site sunt de ajuns, mai ales daca ai un job solicitant. Este bine sa iesi la aer curat, cu prietenii (chiar si cu cei de pe TPUhee hee), mergi la un shopping, faci un sport de intretinere sau iti vizitezi rudele.

daniela
| daniela a răspuns:

Nu e nimic rau in asta. Daca poti ajuta pe cineva e OK. Si de ce sa nu reucunosti, de pe acest site poti afla multe lucruri interesante, multe la care nici nu te-ai gandit vreo data si mai e si amuzant. Daca poti de ce nu.

Bula
| Bula a răspuns:

Stai linistita! Vei sta si la ore suplimentare, in preajma zile de 1 Mai! Iar in timpul verii vei fi loctiitoare la cativa...

lolita
| lolita explică:

Maine o sa inchid calculatorul!

| kh1ss a răspuns:

Gaseste altceva de facut tongue

| Parintele a răspuns:

Daca asta nu-ti afecteaza alte activitati e cat de cat ok. Dar oricum 14 ore e cam mult. Efectiv inchide PC si mergi si fa cateva cumparaturi. Dar sa nu cheltui prea mult.Sau nu-ti mai lua liber.Probabil nici nu te-ai trezit bine si hop cu ochii pe TPUhee hee.CA SI MINEsad

| RamonaMn a răspuns:

E OK big grin
Ai stabilit un record...Guiness Bookwinking

| Ben. a răspuns:

Welcome 2 the club.

| DiMoDi a răspuns:

Clar... esti irecuperabilă! happy Ceva de genul ăsta am păţit şi eu când am descoperit Google-ul... nu mai povestesc câte oale am ars "carbonizând" diverse mâncăruri... a trebuit să-mi cumpăr un set nou (de alea antiaderente, pentru. orice eventualitate tongue)... dai un ban, da ştii că face, nu?
Rezolvarea a venit de la sine, când - la o pană de curent - mi s-a ars placa nu-ştiu-care la PC şi am rămas orfană ( a se citi "fară Internet") câteva zile, ocazie cu care toţi ai casei au redescoperit savoarea mancărurilor neafumate :rolling on the floor
Până am avut bani să dreg stricăciunile, am avut timp să-mi reconsider relatia cu Internetul aşa că acum nu-l mai deschid, până nu-mi termin absolul toate treburile (adică noaptea, că ziua nu prea apuc). Şi dacă dau peste ceva interesant, ca în astă noapte de pildă... adio vise! oh go on

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Pfff happy
Ce tare esti, campioana noastra!:*

| yadora a răspuns:

Mie imi spui, stau in liber de 2 zile si mi-ati captat atentia rand pe rand... dar nu-mi pare rau fiindaca am ajutat mult de tot, asa ca te inteleg ( mai e o zurlie de doua zile pe calculator gramada ).

| claudiarebecca a răspuns:

Welcome to the clubwinking

| andi a răspuns:

Idem ramona!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari, 14 ore o sa devina norma ta zilnica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajuta-ma si pe mine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu spun ca internetul nu-i bun dar mai sint si altele de facut.Eu nu pot alege cea mai noua inventie inaintea unei splendori salbatice.Asa ca natura te asteapta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

spune-mi cate ori stai pe tpu...ca sa iti spun cati prieteni ai!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cate ori? ORE!

| dragosh1gdi a răspuns:

Draga lolita, anunta cand mai faci de astea, sa fim cat mai multi de fata laughing de ce vrei sa scapi daca te simti bine? da-i 'nainte ca e de binewinking