| Malasuerte94 a întrebat:

AJUTOR! am la posta un colet retur de care nu am stiut si ma costa 100 lei sa il ridic.sad stie cineva ce se intampla daca nu il iau? dau funda ceui care ma informeaza

5 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Coletul se intoarce inapoi la expeditor! dupa 48 de ore

| Malasuerte94 explică:

happy scuze nu am precizat. e al meu coletu RETUR adica a venit inapoi ca nu la ridicat acel... destinatar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti fi adus in fata justitiei de catre expeditor si ai sanse destul de mari sa faci inchisoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa il ridici sa sa nu il ridici ca nu se intampla nimic ii spui doamnei de la posta ca nu il mai vrei si punct.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietene,vorbesti prostii cu spume.in primul rand, suma maxima care poate fi la retur este de 18 ron.prin posta normala, adica 0.6 ron/zi inmagazinarea, asta prin serviciul normal al postei romane.
Sau mai ai a 2-a optiune.cel de prioripost, care te costa atat cat ai dat sa il trimiti.Prin absurd, ai platit 100 de ron sa trimiti un colet? Adica ai trimis un colet cu valoare mai mare de 4000 de ron prin posta romana? Si ca raspuns la prostiile pe care le-ai scris, coletul intra la pastrare dupa 30 zile.P.S. Poti sa iti iei funda si sa o desfaci, ca sa iti faci un lat!