| PostelnicuDan a întrebat:

{AJUTOR, AM NEVOIE DE MINIM 100 de raspunsuri!} Intrucat vreau sa realizez o statistica, o sa am nevoie sa imi raspundeti, cat mai multi, la intrebarea:
UNDE MERGI IN SEARA ACEASTA?
In raspuns va rog frumos sa precizati varsta, ziua (luni, marti, miercuri, etc. ), iar daca stati acasa, raspundeti ca stati acasa, la fel mentionand cele de sus. Ne mobilizam putin stimabililor? Puteti da raspunsuri multiple, in diferite zile ale saptamanii!
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,
Postelnicu Dan
www.launpahar.com

15 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Joi; 27 de ani; acasa, pe TPU. smug

| Bacemi a răspuns:

Miercuri - acasa ( 20 de ani ).

| Lora a răspuns:

In seara asta miercuri voi sta acasa! 20 de ani

| IIIx333III a răspuns:

In seara asta de Duminica voi da o petrecere pentru Halloween. 12 ani.

| κλάους a răspuns:

Stau acasa; 14 ani; Joi

| κλάους a răspuns:

Nu cred ca e vorba de fundalaughing E vorba ca pe zi sunt adaugate multe intrebari iar intrebarea ta se duce jos, jos.

Astazi (Vineri) stau acasa pentru ca e ziua mea cu ghinionlaughing 13 anihappy

| DanSor a răspuns:

- luni am fost tot timpul prin oras platind facturi si-am sfarsit singur intr-o cafenea cu o bere-n fata
- marti am fost cu prietenii la o iesire in oras, care ne-a apucat dimineata
- miercuri a fost randul colegilor sa mergem la o bere, doua, trei...
- azi ma asteapta o seara alaturi de o buna prietena, o iesire amicala, daca pot spune asa
- vineri am sa stau acasa, pentru ca pur si simplu urasc ziua asta
- sambata in club alaturi de colegi
- duminica tot in club, dar cu prietenii
... cam asta e toata invarteala, exceptand alergatul dupa plata utilitatilor, chiar daca uneori e zilnic sau odata la 2-3 zile.
PS: varsta? desi nu se spune, azi imi calc pe suflet... 25 de ierni friguroase. b-)

| RazvanStefan a răspuns:

Salut 13 ani...stau pe TPU

| rahelyta a răspuns:

Vinerea asta merg in haeven in tm (cred ca vine si botezatu) 21 ani

| PostelnicuDan explică:

Va rog frumos, daca raspundeti, sa nu raspundeti gen: In seara asta ma duc la mama ta, sau chestii amuzante. Chiar am nevoie de raspunsuri coerente gen: "In seara aceasta, marti, ma duc la Cinema. 20 de ani!" Va rog, daca e bar, lounge, club, sa precizati! Inca odata, va multumesc!

| PostelnicuDan explică:

Nu mai merge nimeni nicaieri in seara asta? big grin

| PostelnicuDan explică:

Multi ani inainte tuturor big grin

| PostelnicuDan explică:

Maine e vineri, poate macar maine imi raspunde mai multa lume big grin! Daca zic ca dau funda laughing se baga mai multa lume?

| pyma a răspuns:

Miercuri, acasă, 24 de ani (sau la karaoke dacă mă răzgândesc, însă mă îndoiesc).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stau acasa, sunt falit si-i vremea rea. 22 ani Joi