Baga-mala prieteni,andri! Si, poti sa-i iei betisoare parfumate, o cana cu un model floral si o cutie de bijuterii si sa le pui una in alta o sa arate super si sigur o sa-i placa:*
Iti dau aici cateva idei :
-carti
-parfum
-cosmetice (creme si lotiuni, ruj, trusa de farduri)
-bijuterii (lantisor, inel, bratara, brosa, cercei)
-esarfa sau fular
-manusi din piele
-telefon mobil
-aparat foto digital
-rama foto
-fotografie cu tine, cand erai copil, inramata
-album foto (din plastic sau, pentru un plus de eleganta, stil cutie din lemn)
-obiecte de arta (cum ar fi un tablou sau o statueta)
antichitati
-geanta sau poseta
-ceas de mana
-portofel
-obiect personalizat (cana sau pernuta decorativa)
-ghiveci cu flori
-buchet de flori
-vaza
-obiecte decorative (pled, set aromoterapie, pernute decorative)
-oglinda
-port carti de vizita
-glob zapada
-bilete la un concert
-magneti pentru frigider cu mesaje
-caseta pentru bijuterii
-bol decorativ
-lampa sau veioza pentru citit
-suport lumanare si lumanari parfumate
-set aromoterapie
-set accesorii pentru scris (pixuri, stilou)
Si pe langa ceva de aici o cutie de bomboane ar fi frumos. Acum depinde si de banii pe care ii ai! Poti doar sa-i iei flori si bomboanele. Nu cred ca ce ii dai conteaza asa de mult ci gestul in sine! Succes.
Un cadou frumos si simplu sunt un fel de imagini papirus cu mesaje frumoase merge si o floare
Ii poti lua un buchet de flori si o diploma pentru cea mai buna mama, ii poti face cadou o fotografie de-a ta inramata...
Buna.
Pai,o mama nu prea tine cont de cadouri de la noi "copii".
Parerea mea este sa ii iei niste flori, sau o atentie cat de mica si se va bucura enorm, mai ales ca ii este daruita de catre tine.
Bafta.
Poti sa ii dai ceva facut de tine. Iti garantez ca se va bucura mult mai mult decat ceva ce i'ai cumparat. Funda?
Pai eu zic ca ar fi dragut un breloc cu poza voastra sau un tricou cu poza voastra `sau un parfum. Dar orice ia`i lua nu uita sa-i dai o imbratisare f. stransa
Draga Andreea,numai tu sti de cati bani dispui si cam ce-i place mamei tale. Sfaturile noastre pot fi bune,dar nepotrivite. Asa ca te sfatuiesc sa te hotarasti singura ce sa-i cumperi,tinand cont de preferintele mamei tale, de varsta. Daca este cocheta, ii poti oferi o esarfa frumoasa...doar vine primavara si nu este foarte scumpa,iar culoarea o alegi in functie de ce culori poarta.
Poti sa-i mai cumperi un parfum preferat, o crema de maini (sti ca mamele muncesc mult) alaturi de alte cosmetice pentru intretinere. Mamele mai putin se gandesc la ele.
Nu te hazarda sa-i cumperi coliere, cercei sau ceva pentru uz casnic...Cumpara-i ceva util pentru ea si ar trebui sa stii de ce are nevoie. Eventual cerceteaza si vezi ce i s-a terminat prin cosmetice. Si nu uita sa-i scrii un mesaj alaturi de cadou care sa-i ajunga la inima. Te felicit ca te gandesti la mama ta. oFetitzZaRoZz
Eu zic sa ii dai ori un parfum, ori o bijuterie ceva, sau nu stiu ce tiai dat seama ca ii place mai mult, dar merge si faza cu fotografia - o fotografie cu voi 2 (sau toata fam ) inramata +1 buket de flori e super combinatzia. Mult succes!