Hehe, adica tu vrei sa te duci la tatal tau sa-i zici,, aa, uite tata ce scenariu bun am facut, imi cumperi papusica" pe meritul altora. De regizat si recuzita nu spun nimic pentru ca sunt sigura ca n-ai nevoie. Pai, eu fac scenarii de 20-30 de pagini din placere, am sa-ti dau o parte culminanta de 5-6 replici dintr-unul, numit: Iubirea se lasa greu. Nu e unul dintre cele mai bune, daca vrei continuarea (pe tot nu ti-l dau nici moarta, iti dau de la partea culmimanta la final) imi ceri id-ul pe mesaj privat.
Deci, Iubirea se lasa greu e o comedie impletita cu drama, dar conteaza cel mai mult romantismul cu care e scris. E vorba despre un baiat, un baiat foarte popular, stii tu, baiatul perfect. Dupa el fugeau toate fetele mai putin o tipa, pe care el o placea. Si ea il placea, dar ideea este ca niciodata nu voia sa-i dea de inteles asta, pentru a nu parea insistenta si plictisitoare ca altele, si unica (asta era un motiv pentru care o iubea). Ma rog...
Partea rea e ca baiatul s-a lovit la cap in urma unui accident de masina, si si-a pierdut memoria. Apoi s-a indragostit fix de dusmanca celei pe care o iubea, pentru ca, odata schimbat, nu mai era acelasi.
Faza culminanta se petrece pe un bloc, cand baiatul a invitat-o pe dusmanca fostei iubite la o cina romantica.
B (baiatul): Stii, esti speciala. Ai ceva aparte, si iti multumesc ca ai fost langa mine.
D (dusmanca): Tu esti unic, nu doar special. Ma bucur ca esti tu...
B: Ai vrea sa imi fi...
Apare fata de care el era indragostit:
F (fata) (cu parul in vant si lacrimand): Evident, nu credeam ca un om se poate schimba asa de mult, dar se pare ca tu asa ai fost mereu. mi-ai zis ca ma placi, si n-am negat nimic dar niciodata n-am sarit pe tine ca lipitoarea asta. Nu as mai vrea sa te vad in viata mea, si nici pe blocul unde locuiesc eu (un detaliu era ca baiatul a invitat dusmanca pe blocul unde locuia fosta lui iubire).
B: Asteapta, nu te cunosc, dar esti mai frumoasa ca orice alta fata pe care am vazut-o.
F: Foarte bine, acum ea era cea mai speciala, acum eu am devenit, te urasc!
Apoi pleca...
Baiatul a fugarit-o si si-a uitat telefonul pe masa de pe bloc, unde inca era dusmanca. Aceasta i-a trimis un mesaj fetei, de pe numarul baiatului. Iti spun doar ca mesajul a fost atat de socant, incat fata a vrut sa se omoare, si in rest nu-ti mai zic, iti spun ca finalul e plin de surprize. daca vrei povestea pana la final trimite-mi mailul tau prin mesaj privat, si iti trimit fisierul pe mail, doar daca vorbim putin si am incredere ca esti de,, incredere"
beatriced1998 întreabă:
AdHe întreabă: