| SWEETY777ffff a întrebat:

Ajutor ma plictisesc nu stiu ce sa mai fac. Are cineva vreo idee?

13 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Depinde si cati ani ai ca sa nu fac vreo gafalaughing

| Essence a răspuns:

Poti face o multime de lucruri : asculta muzica, danseaza, uita-te la tv, raspunde la intrebari pe TPU big grin, citeste o carte. de ce nu? Gasesti multe jocuri pe net. Incearca-le pe cele de pe hi5 sau facebook smug
Cel mai popular e Barn Buddy. :X
Distreaza-te!

| Petronela a răspuns:

Stai pe TPU, mess, vorbeste la telefon, iesi afara in parc, mall-uri, citeste o carte etc...

| yunnyaaa a răspuns:

Pai asculta muzicalove struck, citesteday dreaming, manancalaughing, iesi cu prieteni, mergi la strand, la cumparaturi, poti face mii de lucruriday dreaming.

Eu mai nou de plictiseala m`am apucat de impletit bratariblushing. E foarte misto:X

Bafta happy

| andrei a răspuns:

Www.bancuri.biz e sursa mea de inspiratie si motivul pentru care nu jefuiesc o banca:D>:)

| Florys a răspuns:

Iesi cu prietenele prin oras, mergeti la un film.

| Atelocin a răspuns:

Pai la ora asta nu prea ai ce sa faci.
Uita. te la o comedie sa mai razi putin.
Daca ai cu cine, iesi in fata blocului sau daca stai la casa iesi la o plimbare smug
Altceva nu stiu ce ai putea facethinking
De citit nu iti recomand la ora asta deoarece iti strici ochiioh go on
happy

| Aiwendil a răspuns:

Da.Eu.Pune-ti piciorul dupa cap. Dupa ce reusesti un picior, inceraca-l si pe celalalt. Poti face multe vara. Poti desena, dansa, citi, picta. Poti iesi cu rolele afara.Asculta muzica. Vorbeste singura. Poti sa te uiti la filme.Omoara gandaci, prinde fluturi.Alerga in jurul blocului sau al casei. Poti face multe.Bye!

| Cuuukii a răspuns:

Da.
iesi afara...
joacate.thinking
asculta muzica...
uitete la tv... un film ceva acolo.

| cristina a răspuns:

Joaca-te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Citeste dar eprea rau...incearca sa inventezi multe lucruri inposibile e foarte distractiv...ms pentru ascultare

| stefania_6954 a răspuns:

Pai asculta melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=M7QhfMAumnA eu asa fac! asculta muzica!

| rayra a răspuns:

Te poti juca jokulete distractive happy

" oyunlar1.com" sau agamae.com