| MrWrestleMania a întrebat:

Ajutor. Se apropie Craciunul si parintii o sa imi ia teleofn. Si vreau si eu sa le iau ceva. Ce sa ii iau mamei ce sa ii iau tatei? Mamei nu prea ii plac dulciurile, doar acele bomboane Fererro Rosche. Tata... chiar nu stiu. Si a primit in fiecare an camasi, plovere si pantofi. As vrea sa schimb... Va rog ajutati-ma. Dau si

4 răspunsuri:
| Balooonasseeee a răspuns:

Pai mamei ai putea sa ii iei un lantisor sau ceva asemanator( daca poarta, desigur ) IAr tatei o sapca... Daca vrei sa fie cadoul perfect stai mai mult pe langa ei si vezi ce si-ar dori love struck Bafta. Sper ca te-am ajutat. Fundabatting eyelashes?

| andrei8072 a răspuns:

Depinde cam cati bani ai cu care poti cumpara ceva.Eu stiu ca daca le ei ceva,cat de mic se vor bucura. Tatalui tau i-ai putea lua un ceas, iar mamei tale ceva de imbracat sau de incaltat si ar trebui si niste dulciuri, ai putea lua acele bomboane Fererro Rosche

| cosminc a răspuns:

Http://www.niveaformen.ro/produse.html#/highlights/sensitive_hydro_gel uita-te pe aici pentru barbati... dar pentru mama ta nu stiu

| Alle23 a răspuns:

Buna! uite pentru mama ta este o oferta la AVON! un lantisor placat cu argint la 20 lei... este foarte frumos : are 3 pandantive el. si el este de 3 feluri : - cu wish - cu love - cu luck; pentru tatal tau as zice sa ii cumperi o sampanie, ca altceva nu stiu :-s sper ca te'am ajutat happy funda?