O poti sterge doar daca vei reusi sa o aflii. In rest nu se poate sterge parola. Incearca sa aflii parola aia sau explica-i tatalui tau ca tu fiind fata lui ar trebui sa aiba incredere in tine. Sper ca te-am putut ajuta!
Pai adevarul ca sansele ca sa stergi o parola nu cred ca sunt mai mari de 30%(decat dara reinstalezi windows-ul sunt sanse 100%)dar mie pe calculator imi apare cand sa bag parola, dupa sageata aia apare un semn de intrebare, si daca dai pe el si iti apare parola, dar depinde, daca o ai bine, daca nu esti mancata . Apropo ia-ti yahoo messenger 10 si cand dai parola gresita sa ii dai forgot password. Spune-i ca ii recuperezi parola de la mess si atunci daca il convingi scrii ceva de genu aici:"da l-am convins si ajuta-ma te rog sa aflu parola.", si eu te voi ajuta sigur
Faza cu Forgot password, mi se pare o MARE tampenie ! mi-am uitat parola, dar aveam toate alea scrie pe un caiet : Intrebarea cheie. raspunsu`. data de nastere. codu` si etc. :]
Toate erau corecte, le-am scris si imi zicea " please wait ". si am wait eu :]] mult si bine, ca pagina tot asa a ramas.
In fine :]! Vbeste cu tatal tau, sa numai fie asa capcaun si sa`si noteze daca uita :p.
E destul de simplu. am avut o situatie asemanatoare doar ca eu nu mai stiam parola de la laptop si in 2 ore plecam la munte. deschizi calculatorul si cat timp e negru ecranu de la calc apesi pe F8. si intri in safe mod. de acolo astepti sa te loghezi o sa-ti apara doua conturi al tatalui tau si al administratorului. te duci pe admin si de acolo dai click la contros panel => user account => te duci la contul tatalui tau si dai remove password. dupaa care dai restart si poti intra pe calculator sper sa-ti fie de ajutorr daca mai ai nevoie de ajutor da-mi mesaj si o sa te ajut
cretudaniel99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: