anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutorrr! sunt disperata azi mi-am luat benzi depilatoare pentru maini si pentru picioare.ei bine pe picioare nu am nimic iar pe o manaa e rosie rau de tot cred ca am smuls cu piele. nu stiu ce sa ma mai fac mi-am dat si cu oxina ...si cu galbenele ..si nimic.e un pic mai bine dar se vede arsura! pana maine la scoala vreau sa imi treaca ca vor rade copii de mine va rog ajutati-ma funda!

7 răspunsuri:
| StupidXxLove a răspuns:

E posibil sa fi facut o alergie...ai pielea mai sensibila pe maini decat pe picioare...da-ti cu crema dezinfectanta sau ceva de genul..nu stiu cat de repede iti va trece dar ser sa-ti treaca pana mainehappy

| Ciocolataaaa a răspuns:

Nu cred ca s-a ars, ci mai degraba nu te-ai spalat tu cu apa fierbinte iainte sa te epilezi si imediat dupa sa iti dai cu o crema puternic hidratanta (Asta nu inseamna nivea si porcarii de genu, ci creme de la farmacie fara parfum si cu cat mai putine toxine in ea). nu prea ai ce sa faci sad adica ai da nu asa de rapid si nu te mai epila pe maini ca nu e ok.

| sisuk a răspuns:

Pune gheata si lapte acru sau ceva de genu, scoate arsura

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Benzile nu sunt la rece? Cum te-ai ars?
Mai degrabă o alergie, ia Claritine.
Pa, pa.

| fgsxbfhg a răspuns:

nu este bine sa te epilezi pe maini frantz sa fim seriosi laughing este o tampenie si eu folosesc benzi depilatoare dar nu pe maini nu ai voie sa te expui soarelui timp de 48 de ore iti recomand o bluza cu manica lunga si nu te mai epila niciodata pe maini. ce prost tio fi dat ideea straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si care este legatura cu Dragoste si sex?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vocabularul indecent, nu este admis pe TPU.