| Omi777 a întrebat:

Alege un raspuns castigator Salut TPU! Am si eu o problema cu windowsul! Va rog ajutati-ma... Nu mi se deschide niciun program si de abia am reusit sa deschid google... eroarea imi apare asa : de exemplu D:\Mozila\firefox.exe is not a valid Win32 application! Ce trebuie sa fac trebuie sa reformatez windowsul cumva? Dimineata totul bine si dupa -amiaza si dupa ce am venit de afara nu mi-a mai mers deloc pcul! Imi zicea un fel de virus natsha mi-a mai aparut de multe ori. Fundita

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Baga inca o data windoesul si curata de praf unitatea, fiindca poate fii si din cauza prafului, bft

| YonyWowIceman a răspuns:

In primul ran Win32 nu este o aplicatie.Ca sa explic ce sunt: Win32 ramane upa orice program care este dezinstalat.Pt a scapa de s Win32 trebuie sa iei programul CCleaner pentru a sterge tot.Si da Winowsul trebuie reformatat.De recomandat Windows 7, 32 de bit(86) daca ai sub 4 GB de ram sau 62(62) daca ai 4 GB sau mai mult.Bafta sa-mi zici daca ai reusitthumbs up

| Sato_Cascaval_1990 a răspuns:

Uite cv Win32 e o aplicatie cu virus am mai avut si eu reinstaleazati windowsul si nu mai juca nimic de genu Win32 e o aplicatie ff proasta citeste inainte de tot (un indemn)