Uita-te la Blue Mountain State, episod din 2010 romani nici nu au auzit de el a facut senzatie in America, cand a aparut are 3 sezoane, vreo 40 episoade 1 episod dureaza 20 minute eu intr-o zi nu m-am dus la scoala si l-am vazut pe tot la 1 prieten am ramas uimit de el, am ras la el, din primul episod incepe distractia sa-ti zic 1 faza din film :
La sfarsitu primului episod, fac o intrecere pe terenu de rugby fotbal american, de la o parte a terenului la alta, cu un biscuite in cur ), lu cine ai pica il pune sa il manance, e bestial serialu , Serial cu Sex---> Comedie ----> Distractie ----> Sport -----> Actiune :X
Te'ai suppp? . Nu ca nu vreau sa vb cu tine...Da' nu te cunosc si nu pot sa-ti zic tot despre mine :* ...Mai facut sa rosesk
Ti-am zis e, ce-l mai reusit serial comedie, dupa ce o sa il vezi o sa ramai surprinsa , sunt unele scene cam ne la locul lor dar am ras si al ele )
Nu m-am suparat, sunt suparat pe viata si pe tara :d, de... ) :d,
Nu am de ce sa ma supar pe tine
Nu ti-am cerut id doar, ca vad ca esti de gasca), nu de altceva, sa ma inveti lucruri despre fete, etk nu conteaza
Ce faci acuma :d, te uiti la serial, voiam id tau pentru ca am vazut ca esti de gasca etk.
Scz ca am scris de 2 ori, dar se trimit greu, suparat sunt pe viata, ca na nu am ce face, pentru ca sunt singur de 2 luni si e plictisitor ), vreau sa fac 18 ani sa plec afara:d.
Photoshop...Apoi s-a virusat pc'u...Si nu-sh cum nu'mi mai merge mess'uu
Nuu...Nu se pune o musca cu mine. Ii e frica..Ca o bag in spital
Fa sex.Sigur nu te vei plictisi si vei avea parte de cea mai teare senzatie.
Mergi la mare, la munte, la tara sau incearca sa iti faci un iubit amuzant gen mim!
anonim_4396 întreabă: