Poti incerka sati verifici greutatea aici--->http://www.doctor.info.ro/calculator_greutate_ideala.html
iti va spune el tot ce trebuie sa stii;)
Eu ca baiat am 12 ani jumatate si am 1, 64 si trebuie si 51 kg, dar am si ceva muschi pe mine, asa ca nu am mult. Dar tu ma depasesti si esti si mai mica din toate calitatile.
Eu ti-as zice sa mai slabesti, sa mai lasi fast food-ul si sa mananci mai multi fructe, legume etc.
Mai putin de rontait, doar 2-3 felii de paine pe zi etc.
Bafta si sarbatori fericite!
Da, trebuie sa mai slabesti 10 kg. Uite aici un calculator si iti poti stabili si un meniu, unde calculezi caloriilehttp://www.csid.ro/calory-calculator/.
Din pacate cam da...
La varsta ta si inaltimea pe care o ai + sexul, 45 Kg e greutatea normala aprox.
Eu am 10 ani jum. si am 39 sau 38 de kg. Si e perfect pentru varsta mea.[mi-a zis doctoria de familie].
Pentru varsta ta, ai destul de multe kg, dar dim punct de vedere al sanatati e bine ca ai 58kg si 1m60cm.Eu iti zic ca nu esti grasa ci doar bine facuta!^_^
Pff se pare ca te dezvolti prea repede ...inaltimea e pff pentru o fata:o
eu am 12 ani 1 m 60 si ceva si 49kg
greutatea trebuie sa slabesti macar 5 kg
nu spun ca esti grasa doar ca trebuie sa mai slabesti
funda?
Normal, adică din câte stiu eu, ar trebui sa ai cu 10 kg mai putin decât inălţimea. De exemplu dacă ai 1. 60, 50 kg ar fi greutatea ideala:*
Sophie, ea e destul de inalta pentru varsta ei. In cazul asta se ia in considerare inaltimea nu varsta.
Am 1 65 si 53 de kile... da ar trebui sa mai slabesti sa stii ...treb sa ai dif de 10 intre inaltime si greutate ai 1 60 trebuie sa ai 50 de kile sau 53 macar
Kilele sunt destul de multe pentru 11 ani ar trebui sa ai 40 sau mai putin dar depinde daca esti dezvoltata atunci nu esti grasa
Nu. dar pentru binele si sanattea ta...nu strica sa slabesti.deci.NU ESTI GRASA dar nu e rau sa slabesti un kg 2...
fundita pls? am zis pentru binele tau
Depinde cum te vezii u pe tine dar eu mereu am crezut ca frumusetea este inautrul tau si nu pe deafara credemaa astept funda va rog )) :*
Ar mai trebuii sa slabesti ceva, cam cel putin 4 kg, dar depinde unde ti se pune grasimea. de exemplu mie numai pe picioare, si pe burta deloc... am talie stii da eu zic sa te linistesti totusi. esti cam prea mica. mai asteapta 2 ani sa vezi cum reactioneaza corpul.
Loredana_9317 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: