Buna cica "Need un sfat". Vorba lui @MihuuTPU ori scrii toata intrebare in engleza ori numai scrii deloc.Si cu faza:"Nu vreau copilarii cum sunt prinselea si altele" pai tu esti copil ce jocuri vrei poker,table?
Jocurile gen:Baba-oarba,ascunselea, prinselea, sotronul sunt jocurile potrivite varstei tale.Fi copil nu incerca sa pari matur/a.Altii vor sa aiba copilarie si tu nu te bucuri de ea.Stiu ca am parut dura, dar asta e adevarul.Numai bine.
Pai daca nu vrei jocurile copilariei, altceva pentru varsta ta ce doresti? Treburi de adulti? Incearca sa te adaptezi varstei tale si sa te integrezi jocurilor care sunt, o data incercate, iti vor placea pe mai departe.
In ce limba scrii? Engloromana ) Ori scrii intreaga intrebare in engleza ori nu mai scrii deloc
Nui bine daca nu va place sportu. nici mie nu mi-a placut dar s-a dovedit ca din cauza ca nu practicam nimica am scolioza.acuma in fiecare zi ma duc la spital si fac exercitii de recuperare faceti sport altfel ajungeti ca mine...
Buna pai va putesti juca remi nu te supara frate monopoli st o gramada de jocuri pnm
Eu propun introducerea limbii engleze ca limba oficiala in Romania! sunteti de acord? auzi la ea: ''Need un sfat"
Fac pariu ca prietenii tai sunt 2 grasani lenesi si slinosi daca spui ca nu le place sportu.
Mie imi place f tare sportul unuia cat de cat, iar unuia deloc. e imposibil sal convingi. eu fac si antrenament la tenis. nu stam nici locului pentru jocurile de masa.
Io is cel mai gras si ador sportul, cel care cat de cat e bat de slabanog, and the last (mersi pentru remarca Engloromana), e mijlociu si nu face sport.
Jucati sah sau table, ascultati muzica, luativa bancuri de pe net si cititile
Buna: La tara puteti sa va jucati tot felul de jocuri. Nu aveti cum sa va plictisiti.
Jocurii:
Sotron
Cu cartile de joc
Adevar sau provocare
Telefonul fara fir cu intrebari
Flori, fete sau baieti, melodii sau cantareti etc
Eu ti-as Sugera sa va faceti niste hobby-uri.De exemplu:pescuit,fotbal,inot, calarit, etc
Puteti juca adevar porvocare procente, foc, roman... daca sunt fete si baieti.va fi mai interesant mai ales la provocari
eusebiu27 întreabă: