| AnemonaP a întrebat:

Am 12 ani si nu m-am spovedit pana acum niciodata? E rau? Imi spuneti toate intrebarile pe care le pune preotul? funda

Răspuns Câştigător
| Deniiiiiiiiii15 a răspuns:

Nu are cu sa fie rau straight face Si nu toti preotii stau sa intrebe fiecare pacat.mai ales ca ai si 12 ani nu iti va pune multe intrebari.doar cum te intelegi cu parintii. daca vorbesti urat. daca te certi cu cei apropiati. daca spui minciuni.si de astea.Nu are de ce sa fie rau happy

5 răspunsuri:
| b3Rb3cU a răspuns:

Nu e rau
cam de acum at trebui sa incepi
si despre intrebari nu pati sa stii ce iti va sune dar va fi ceva de genu : injuri? minti?
ceva de genu happy
funda?

| slyde a răspuns:

Eh daca n-ai facut lucruri rele nu e rau dar preotul sta doar tu trebuie sa zici doamne imi pare rau ca am furat doamne imi pare rau ca am miniti tot ce ai facut pentru ca acolo esti doar tu si D-zeu spune tot ce ai facut ca D-zeu sa iti spele pacatele funda te rogg?happy

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Mereu exista un inceput.
Este pacat sa spui cuiva ce intrebari iti spune, ti-a pus...
Dar sunt legate de pacatele tale, daca ai comis ceva etc...
Trebuie sa raspunzi sincerhappy

| Marina_4164 a răspuns:

Te spovedesti pentru a curata pakatele care le ai...

Nu e raw de loc acest lucru de ajuta sa scapi de toate pacatele care le aiwinking!

Intrebari iti pune:minti? injuri?
Dar te intreaba ce pacate ai facut?
Tu ii spui ce pacate ai facut si el iti povesteste...

| Zenithf a răspuns:

Vezi sa nu cumva sa nu stii raspunsul la vreuna, ca te 'pica'. laughing
Normal ar fi sa-i spui tu toate pacatele facute pe care le cunosti, el te mai intreaba asa, cate una, ca sa nu uiti tu ceva. Si apoi te desleaga de toate pacatele pe care le-ai spus si de cele pe care le-ai facut fara stiinta sau de care ai uitat.
Consider eu ca mai important este nu spovedania in sine, ci schimbarea pe care aceasta trebuie sa o aduca.