| Richard13 a întrebat:

Am 13 ani, aproape 14 ani, vreau sa fac rost de bani.Sunt de la tara. este toamna m-am gandit sa ma duc la vecini si sa ii rog sa le matur frunzele de pe jos, dar problema este ca imi este Rusine si na si ciudat sa vina un pustan la tine si sa iti propuna asa lucru.Daca stiti ceva ce pot sa fac, ceva acolo un profit mic, m-am gandit cu reprezentati la firme, dar nu prea am indrumatori. Daca ma puteti ajuta as fi recunoscator, a si cu parintii cum sa le spun asa ceva ca vreau sa fac bani prin ceva, Multumesc anticipat! Psbig grinau fundita galbena big grin

Răspuns Câştigător
| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna! Si eu locuiesc la tara si stiu ca in zonele rurale (cel putin la mine) oamenii se ocupa singuri de treburile casei. Sunt cativa care "angajeaza" pe cineva care sa mature/spele si asa mai departe.
Nu e ceva rusinos, esti copil si vrei sa castigi bani.
De exemplu, rudele mele cautau pe cineva sa ii ajute sa taie lemne, sa vopseasca gardul/casa. Daca e cineva interesat de asa ceva, poti sa te oferi tu.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Esti mic, nu trebuie sa iti fie rusine ca doar nu furi muncesti, daca vrei poti adauga anunt pe olx e gratis la sectiunea caut loc de munca

| Richard13 explică (pentru RAY):

Ms de sfat, dar cred ca o sa fac doar in localitate la mine. laughing

| RAY a răspuns (pentru Richard13):

Man da la tine logic, daca exista localitatea ta pe olx nu stiu, ai grija sa nu depui mult efort, nu da banii aiurea

| DanielCD a răspuns:

In primul rand stai de vorba cu parintii si explica-le; iti pot gasi ei ceva!
Poti gasi, de altfel, un mestesugar, un meserias si sa-i ajuti la muncile lor, asa inveti si meserie mai iei si un ban!
DESI LA 14 ani nu stiu cat de legal este, deci la firme nu prea merge!
Bafta!