| Albinuțăă a întrebat:

Am 13 ani si inca nu mi-au crescut sanii. stiu ca abia acum incep sa ma amturizez dar ma simt foarte nasol. pentru ca toate fetele din clasa au. credeti ca, daca nu mi-au crescut pana acum voi avea sanii mici? stiu ca nu numai asta conteaza da nah.oh go on

Răspuns Câştigător
| cici_7887 a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci complexe de acum! Si eu am complexe. Corpul difera de la o fata la alta, modul de crestere, orice. Sa nu iti faci griji. Sanii cresc pana la 18-20 de ani. Un baiat o sa te accepte asa. Nu te descuraja. Acesta este ritmul tau crestere si o sa vezi ca o sa te avanti repede, iar colegele tale o sa ramana asa.

7 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Odata cu cresterea sanilor, te rog, invata sa scrii corect...

| blue95 a răspuns:

La varsta ta acum ar trebui sa iti vezi de copilaria care o mai ai. O sa iti apara si sanii. unele fete se dezvolta mai devreme altele mai tarziu, deci nu e asta o problema, ai doar 13 ani. O sa te dezvoltiwinking...nu e nicio graba credhappy

| dydy1 a răspuns:

Poate, ar trebui sa fie macar putin formati:p.Ai rabdare o sa ai si tu:d.

| DroGuleTz a răspuns:

Buna bebe sa stii la varsta tha nu o sa apara asa dintr-o data dar o sa se formeze cu timpul si o sa ai si tuh sunt sigura am patit-o si eu o sa te dezvolti putin mai greu :*:**:*:* pup dolce sper ca te-am ajutat cu mare placere
Pa-Pa fundita?puppy dog eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au timp destul sa iti creasca, fiecare se dezvolta in felul lui.Deci nu trebuie sa iti faci probleme din cauza aceasta. Poate ca o sa vina o perioada in care o sa iti creasca brusc.

| Xerodox a răspuns:

Lol poate ele port sutiene...ca sa se vada si mda nu sunt fata sa raspund dar totusi am raspuns laughing

| Ionela_9173 a răspuns:

Stai linistita iti vor creste si tie sanii ...cumosc fete de 14 si ceva si inca nu au...