Hei. Te poti angaja la diferite tarabe\standuri din magazinele mari : Kaufland, Real; la firme gen Lenor, Coca Cola si etc. Nu stiu cat primesti, dar cred ca e destul de profitabil; Mai poti merge pe la magazinele de telefoane: Vodafone, Cosmote, Orange si ii poti intreba daca nu au nevoie de tine ca sa imparti pliante; Poate te angajeaza cineva la vreun chiosc, bar, fast-food.
Sper sa gasesti! Succes si numai bine!
Eu as zice sa te faci reprezentanta la avon sau oriflame.Sora mea are 15 ani si chiar o fata a intrebat-o daca vrea sa fie reprezentant la oriflame.In centru sau in diferite zone sunt acolo diferite reprezentante si poti sa te angajezi acolo.Cu siguranta vei reusi.Multe fete fac asta...Bafta
fundita? plz
si eu am 14. si vreau sa imi gasesc un hobbie,ceva de genu la vara,alaturi de prietena mea
ne-am gandit ca ar fi. tare. sa impartim pliante,de la super`marcketuri. [dimineata, o data pe saptamana. -nu vede nimeni, si mai ai si vreme in timpul zilei de tine]
sau reprezentant.da.la tiine nu merge probabil
sau inttereseaza`te la o companie de asta de mascote -fara gluma!-cunosc un baiat. e de asta de da biscuiti Tuc la lume, are stand si ofera.si promoveaza.
si mai e si inbracat :X:X asa ca ala din reclama. numai ca dupa ce mananca caseria aia - are.o forma sub haine.stii cum zic [ca in desene, are forma aia patrata in jurul stomacului.]
:*-bafta!