Eu nu urmez nici un program, si bugetul nostru nu este foaarte mare, este criza pana la urma.
Dar eu zic ca nu alimentatia conteaza, ci ambitia! Eu mi-am pus in minte sa devin mai puternic, si asta o sa fac si nimeni nu ma v-a oprii!
Si depinde ce program este, daca tu chiar vrei sa-l urmezi, poti incerca sa iei cate putin din fiecare aliment si sa mananci, nu chiar aceiasi cantitate.
Dar eu zic sa incerci sa faci mult mai multe exercitii, si sa mananci normal, ca sa nu cheltui bani aiurea
Uite care este solutia problemei. Acel program te va dezvolta in 2 ani si va cheltui niste bani pe care nu ti permiti. Iti prpun sa incerci propriul tau program: de exemplu flotari, abdomene, ridicari ( daca nu ai haltere/gantere improvizezi) genoflexiuni, etc. In doi ani te vei face musculos cu propriul tau program. Incearca. Nu tot ce contine "bani" in el este cel mai bun. Apropo pe YouTube sunt foarte multe exercitii pentru forta la care nu trebuie sa tii regim. Stiu cum e sa ai buget limitat asa ca succes! Funda?
Mai bine nu urma programul ala. Umple doua sticle cu apa si ridica-le. Sau am o varianta mult mai buna. Gaseste ceva la care te pricepi ce nu necesita muschi pi practica lucrul acela. De exemplu informatica.
Daca vrei sa ai un corp bine facut conteaza putin si alimentatia pe care o ai.Acuma nu este neaparat sa mananci numai specialitati scumpe si alte chesti.Trebe sa mananci mancare cu multe proteine si carbohidrati.nu sa manci toata ziua dulciuri si de la fast food... poti manca fasole, cartofi, paste...etc.Si mai conteaza si ohina.Este foarte importanta.Acuma na faci cum crezi.Bafta in continuare!
Mananca normal si fa programul ala cu exarcitii si va fi mai ok decat te astepti.in concluzie mananca ce-ti da mama