| LauraaLauraa a întrebat:

Am 17 ani si sunt foarte timida. Nu pot comunica cu ei normal, ma rusinez si stiu ce sa le spun, mi-e frica sa nu spun o prostie. Cand sunt in grup de mai multi baieti pur si simplu ma simt in plus si nu imi sta in caracter sa dau peste ei, sa ma bag in seama, sa glumesc cu ei stiind ca nu vor rade si ma voi simti prost. Recunosc, n-am increde in mine, nu sunt sigura pe mine, sunt complexata, mereu ma gandesc ca nu o sa ma placa. eu sunt si pitica de inaltime, oare cred ca sunt si mica de ani si nu se baga cu plodoaice in seama? Voi se spuneti? Ajutati-ma va rog crying

Răspuns Câştigător
| Laryy_Larisa_1999 a răspuns:

Si eu eram foarte timida, dar cu timpul am incercat sa ma schimb si am reusit... incearca sa vorbesti cu oricine, am inteles ca nu trebuie sa fiu timida si mi-am facut multi prieteni... Am cerut ajutorul unui psiholog si m-a ajutat sa inteleg ca nu trebuie sa fiu speriata de lumea in care traiesc si sa inteleg ca nu-i nimeni mai presus decat altul, toti suntem egali. Daca acele persoane nu vorbesc cu tine asta nu inseamna ca nu iti poti gasi alti prieteni care sa te accepte exact asa cum esti. Incearca sa ai ai multa incredere in tine si sa nu te crezi mai jos decat altii pentru ca lumea te percepe exact asa cum te consideri tu. Nu te mai gandi ca baietii nu o sa te placa, nu trage concluzii inainte sa vezi cum stau lucrurile cu adevarat pentru ca nu ai de unde sa stii. Ar trebui macar sa incerci si sa vazi ca totul o sa fie bine.

1 răspuns:
| Etelca a răspuns:

Ia-ti inima in dinti, nimic rau nu se va intampla happy