| ElenaElenushh a întrebat:

Am 18 ani si nu am iubit. Nu se uita nimeni la mine, de fiecare data cand mi-a placut de un baiat niciodata nu a fost reciproc, si nu puteam sa vorbesc cu el stiam ca nu am nicio sansa la el. M-am saturat sa fiu singura, toata prietelene, colegele mele au iubit numai eu nu straight face Nimeni nu ma place.

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti inca foarte tanara, nu e cazul sa te ingrijorezi de lipsa unui iubit. Totusi, daca baietii care iti plac nu se uita la tine e posibil sa ai asteptari prea mari. In general, cand iti alegi baiatul potrivit, te va placea si el, fiindca va potriviti. E anormal sa placi constant baieti la care nu ai sanse, inseamna ca nu iti apreciezi corect calitatile.

| tacitacitaci a răspuns:

Cu atitudinea de "nu am nici o sansa" fi 100% sigura ca nu o sa se intample nimic.
Bafta!

| StefanKogut a răspuns:

Stii ce nu inteleg? de unde stii ca nu ai nicio sansa daca tu nici macar nu vorbesti cu tipii asta care iti plac si pleci din start cu ideea asta. Daca-s niste timizi care nu stiu cum sa te abordeze? te-ai gandit? sau daca tu esti cea care ii inhibi, si, ca atare, si ei cred ca n-au nicio sansa la tine? a?!

| mihaitzacelviteaz a răspuns:

Nu trebuie sa iti faci griji. Oricum ai arata vei gasi pe cineva care te place. Crede-ma am 19 ani dar totusi am vazut lucruri de genul mai multe decat ai crede.Asta nu inseamna ca iti va pica din cer, trebuie doar sa cauti.