Pai am id-ul lui noni de pe hi5 lui dar si pe site-ul lui personal scrie dar nici eu nu-l pot baga pentru ca are prea multe cereri de acc dar id este noni_noni_2008 daca nu ma crezi incerca
Id e noni_noni_2008 dar el a zis ca nu merge pentru ca are prea multe cereri scrie si pe site-ul lui personal www.noniene.com
Id. ul lu` noni e noni_noni_2008
mi-a zis pe facebook ca are prea multe cereri, si nu mai foloseste idu`..
si i l-am cerut pe al mirunei, si a spus ca e privat.. funda?
Am eu id Mirunei:)miruna_oprea_music e doar pentru fani are si un id pentru prieteni, familie, etc:)nu imi dau numele ca nu are rost:)si am vazut ca are si hi5 dar nu stiu sigur daca e al ei:P http://Miruna-Codruta-Oprea.hi5.com
Nr :0742137012 nu e al meu ci al impresarului meu. ID-ul noniene_2008 e un fals ordinar. Originalul e noni_noni_2008 dar nu mai admite inscrierea de noi useri in lista. Nr. max adimis de yahoo:5000 a fost atins. El e valabil doar pentru cei 5000 existenti in lista si cu care intru in contact cand timpul imi permite.Deasemeni adresa de mail noni_noni_2008@yahoo.com e valida pentru toti care vor sa trimita mesaje.
Uite nume pentru hi5:
♥♂►☺♥ßå®ßïë ßruneTe ♥♂►☺♥
wăăă ﴾͡๏̯͡๏﴿ Τz∂r∂ Łu MΐηKΐσN●
DeliciOaSa taa.
ZapaciTaa cu 'Z' maRee ba.
M-am nascut in ciuDaa taa.
Fitse de VedeTa.
Eu_diva_number1_focoasa_mondiala
Scumpika ta dulce,Beautiful Lover,Crazy life,Lost in Dreams,Green_celia,Fata_cu_ochi_verzi(sau ce ochi ai tu), ciocolata_cu_lichior, finetti_cusampanie,→°☆▀▄lOvE pInK★▒ツ
FooNddA?