Buna!
Off si eu sunt pusa in aceeasi situatie.
Ca sa le impaci zi-le ca sunteti prietene de mici si nu e de ajuns o cearta pentru nu a mai vorbi niciodata.
Spune-le ca aveti multe de facut impreuna, si ca tu stai cu amadoua pentru ca tineti una la cealalta.
Sper ca te-am fost de folos.
Pa, pa.
Le spui asa:uitati fetelor ori va impacati ori eu nu voi mai fi prietena cu voi.asa poate se vor gandi ca trebuie sa se impace si sa faca pace ori daca nu cred ca cel mai bine fi si tu putin rea.ridica putin glasul dale peste nas dar fi atenta le ai la mana cu chestia asta ca nu mai vb cu ele.si ele se vor intelege mai bine.mie mi-a mers. funda?
Eu in locul tau le-as explica cum ma simt, ca eu tin la amandoua si nu suport sa le vad asa. Poate as incerca sa le amintesc cum era atunci cand erau prietene. Prietenia este un lucru important, nu trebuie sa dai asa pur si simplu cu piciorul. O discutie poate ajuta. Sper sa mearga, chiar imi doresc sa se impece, e foarte urat cand prietenii se cearta.
Buna!
Le iei pe aman2 sh aveti o discutie serioasa. Le aduci aminte de ce s-au certat sh ca acest lucru esti banal pentru ca inainte erau prietene foarte bune si nu merita sa'si strice prietenia.
Apoi le explici ca te simti foarte prost cand se uita urat p tine doar pentru simplu fapt ca vb cu cealalta. spune-le ca nu poti sa faci diferenta intre ele sh ca ti la aman2 la fel de mult sh vrei sa fiti apropiate toate 3 pentru ca puteti face multe lucruri impreuna de acum incolo. Doar sunteti adolescente! profitati de acest lucru din plin!:X:X:*:*
Astept sa imi spui cum a mers :d
Pa'pa!:-)
Åήα întreabă: