La 21 de ani te simti batrana...pai ce ai sa faci la 40, 50, sau chiar 60 de ani? Iti pui direct streangu'? Don't worry, be happy. Ai 21 de ani, o varsta foarte frumoasa care trebuie traita din plin, dar daca tu stai si te gandesti ca ce frumos era la 16 ani.nu ai sa te poti bucura de anii pe care ii ai. Si sa stii...nici nu se compara varsta de 21 cu cea de 16.
Bună.
Și ce este cu criza asta de personalitate?
Fiecare vârstă își are bunele și rele ei, ia-le ca atare.
Nu ești singura pe planetă.
Pa, pa.
Nu stiu daca realizezi, dar ai DOAR 21 de ani, si ai toata viata inainte. Daca ti se pare ca astia 20 de ani au trecut pe langa tine, de ce nu faci si tu niste lucruri de care la batranete sa fii mandra?
Ti se pare ca la 21 de ani esti batrana?:O:O OMG. Din cate vad la poza de profil(daca esti tu), esti foatre frumoasa. Ma intreb de ce ti. a pierit chefu' de viata. Daca ai treaba acasa. ., gandeste. te ca inca nu ai copii si alte chestii. I.ati prietenele de odinioara si iesiti in club, parc. sa vezi cum te vei insenina. Nu am multi ani(doar 15), dar eu la 21 de ani mi.as dori sa fiu libertinasi stapana pe sine, abia atunci incepe adevata viata cu bucuri si tristeti. Daca stii sa vezi partea buna, totul va fi OK
Fata draga! Daca tu esti batrana mama cum e? In primul rand tineretea dureaza pana la 35 de ani si dupa urmeaza maturitatea nu batranetea si nu lasa sa treaca viata pe langa tine. Ai atat de multe lucruri de facut : poti face drumetii pe munte, invata sa canti la chitara, compune, uita-te la filme... Ai o varsta frumoasa iubeste, traieste viata la maxim nu fii plictisita si nu uita sa zambesti
Te simti asa batrana deoarece toti copii de 10-15 ani se cred adulti iar pe tine te influenteaza asta... Daca o iei logic si gandesti putin o sa te simti ca la adevarata ta varsta...
Daca vrei vreo informatie despre dota(eroi, iteme, comenzi, moduri, etc.) sau vrei hack, atunci intra pe http://joaca-dota.blogspot.com/
Tai linistita ca nu esti batrana arati foarte bine parerea mea este sa profiti cat mai poti de tinerete si sa faci ceea ce vrei nu ce vor ceilalti(mentionez ca am 16 ani si fac ceea ce ar trebui sa faci si tu la 21 de ani )Succes!
Timpu nu se mai intoarce, incearca sa profiti de de ani acestia, insa cum masura si cu cap.
Probabil ca te simti astefl, din cauza faptului ca nu ti-ai trait "tineretea" cum trebuie. mie mi se pare ca si la 21 de ani, daca stii cum sa ti colorezi viata poti avea in suflet varsta de 16 ani.eu,sincera am 16 ani si incerc sa ma distrez cat pot in limita ca atunci cand voi fi putin mai mare sa nu regret ca nu am facut anumite chestii.In concluzie, incearca sa retraiesti momente specifice varstei de 15-16 ani si gandeste te profund ca si in copilarie o faceai! Eu la 21 de ani ma vad ca acum, o tipa nebuna, care rade in masina de toti mosii si babele, inconstienta fiind ca na...asa e tineretea si alte chestii, sper sa te ajute! pup
Deci esti comica cand zici asta. intelege ca esti foarte tanara si simta-te in largul tau ca la 15-16 ani nu lasa viata sa treaca pe langa tine mai ai timp si nu te mai da asa de "baba" ca nu esti :*
te-am pupacit si continua sa te simti ca la 15-16 ani dar mai usor cu distractiile momentan ca e post :*:*:*
Ai putin peste 20 de ani si vorbesti de parca ai avea 70. Da-ti 2 palme, ia-te putin de urechi si poate-ti vine cheful de viata. Esti la o varsta foarte frumoasa, la o varsta la care ar trebui sa-ti traiesti viata, nu sa stai sa-ti plangi de mila. E urat ca tot mai multi oameni in ziua de azi gandesc asa. Vezi totul monoton si prafuit pentru ca tu ai ales sa vezi asa.Astia sunt anii in care dormi putin dar iubesti si razi din plin. Cum spuneau cei de la Voltaj.Profita de ei. Apreciaza-i!
Yurisa întreabă: