| valThina a întrebat:

Am auzit ca amy winehouse a murit :-o e adevarat? am vazut pe net pe mai multe site-uri ca a murit...nu imi vine sa cred :-o

Răspuns Câştigător
| KySyB3B3 a răspuns:

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost găsită moartă, informează CNN. Potrivit Sky News, Amy Winehouse, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul ei din cartierul londonez Camden.
"Când au ajuns, poliţiştii au găsit corpul unei femei de 27 de ani care a fost declarată moartă", a comunicat poliţia londoneză.

Cântăreaţa trebuia să concerteze la Bucureşti anul acesta, însă concertul a fost anulat. funditapuppy dog eyes?

11 răspunsuri:
| Piscotel a răspuns:

Da, a murit din cauza unei supradoze.

| brandiburu a răspuns:

Cand Reuters spune ca da...de obicei cam asa este.

| Florin199221 a răspuns:

Se pare ca da... oricum si-a facut-o cu mana ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu e adevarat.Multe vedete,, mor,, mereu pe internet.

| dcosmina16 a răspuns:

Da

| valThina explică:

@annd nu e de gluma.
stiu ca avea o viata vai de mama ei, dar totusi vocea ei chiar era mai speciala happy

| BlueEyes a răspuns:

Da,e edevarat! Am vazut si eu la stiri mai devreme.

| darkrider a răspuns:

Amy Winehouse a fost găsită moartă în apartamentul ei din Camden, Nordul Londrei pe data de 23 Iulie 2011. Poliţiştii spun că n-au avut nici o explicaţie circumstantă.
Asta-i viata. Un viciu, probabil, a ucis-o, desi ea putea avea tot ce isi dorea, si era o femeie talentata.

| Norocknolife a răspuns:

Vaaiiiii nu pot sa credcrying era superbacrying si prea tanara dar drogurile au distrus`o cryingcrying.D-zeu sa o ierte.:-

| Norocknolife a răspuns:

E posibil sa se fii drogat prea mult si a facut infarctsad politsistii o vor duce la morga si vor afla dc a muritcryingcrying

| Blitzen a răspuns:

Yyuuppyy mancam coliva, se da oare si de baut? sau ceva prafuri?laughing.Rip oricum,

Întrebări similare