anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am auzit ca este bine sa vorbesti cu florile.laughing)))) este adevarat?

18 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Da.Am vazut la tv niste experiente,(pe Discovey Science), pe plante ca m-au uimit.Erau niste electrozi mici lipiti de frunzele plantelor si se masura curentul electric generat de planta in diferite situatii(de ordinul microamperilor, deci ffff mic). De ex. daca veneai cu un cutit cu intentia de a o taia, planta reactiona violent(ma rog, cat de violent poate raspunde o planta!), adica acul aparatului se misca in partea opusa a scalei. Dac ii cantai, ii vorbeai cu ton jos iar reactiona, daca o planta de langa ea era smulsa, la fel reactiona si ea, parca a spaima. Dupa emisiunea respectiva, cand merg in balcon la florile mele vorbesc cu fiecare ca si cu o fiinta muta, (adica nu ma astept sa-mi raspunda si am grija sa nu ma vada nimeni!).

| Vizitiul a răspuns:

Unii vorbesc cu florile, dar ele nu vorbesc cu nimeni. Pacat, nu? Hai sa fim seriosi, cu ce pot influenta vorbele unui om o floare? Indubitabil, cu nimic! Hai sa comunicam intre noi si nu cu florile.

| Vizitiul a răspuns:

Dar nu si-a batut nimeni joc de tine, ne-am spus parerea si nimic mai mult!

pupimik
| pupimik a răspuns:

In cazul in care exista niste probleme la mansarda...cu siguranta e bine laughing)

| evoke a răspuns:

Am auzit si eulaughing sau sa le pui muzicaalaughing cica aud muzicaalaughing si le place sa vorbesti cu elelaughing am auzit si eu de pe la bunika'mealaughing

| cami_5314 a răspuns:

Este bine pentru cine? Si daca vorbesti cu ele ce sa le spui? Daca vorbesti ce nu trebuie? Exista subiecte tabu in conversatii? Daca or sa te vorbeasca cand esti plecat? Au memorie si se prind daca te repeti? Poti sa vb si prin telefon cu ele? si cea mai importanta intrebare : Ce faci daca or sa-ti raspunda? sad
Personal nu vorbesc florilor...las pe altul, care are raspunsurile la intrebarile astea, sa o faca.

| Klara a răspuns:

Numai Fuego vorbeste cu florile, aah, si Vadim.

| dadaina a răspuns:

Da, si nu numai sa le vorbesti...sa le canti, sa le pui muzica clasica, e bine pentru a creste sanatoase si frumoase.Chiar vazusem o emisune pe discovery ca au si plantele simturi.
http://www.youtube.com/watch?v=CMiVNPXR5qw

| Kitty a răspuns:

Da!

| remus a răspuns:

Vorbeste cu florile ce le ai, cultiva si altele, intretine o reltie de de prietenie, ajutor, afectiune si multumire fata de flori, sincer-a, in cel mai scurt timp daca ai ochii vei vedea efectul. succes!

| MidnightLady a răspuns:

Si eu am auzit ca din cand in cand ar trebui sa mai facem cate o vizita la psihiatru. O fi adevarat? laughing

| zanesiprintese a răspuns:

Da. si la facultate ne-a spus profa si despre un studiu de caz cu 3 flori la fel! tinute in locuri diferite, si tratate diferit. happy

| tarziu a răspuns:

E foarte bine sa vorbesti cu ele. Problema apare cand iti raspund!

| BiiBiis a răspuns:

Sincer, eu nu prea cred, dar fiecare cu parerea lui.

| mdaria a răspuns:

Da, este foarte importanta comunicarea om natura, chiar si cu florile. Daca ati fi atenti ati putea vedea ca si ele "vorbesc", daca incep sa se usuce inseamna ca ceva nu le place, daca se ofilesc de asemenea. Faptul ca ne am indepartat de natura ne face sa spunem ca avem nevoie sa mergem la psihiatru, dar lucrurile nu stau chiar asa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voi va bateti joc de mine?
am pus si eu o intrebare.eram curioasa sa vad daca e adevaratstraight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te plictisesti asa de tare...

| cristi_3966 a răspuns:

Au nevoie ziua de dioxid de carbon si noaptea de oxigen deci e bine sa vorbesti cu ele numai cat e lumina.