| Ioio a întrebat:

Am auzit ca filmul Avatar provoaca dependentza am citit si in ziar! Eu n-am vazut filmul si de aceea vreau sa-mi spuneti catzi latzi vazut si daca sunteti "dependentzi". ca sa stiu sa ma uit sau nutongue

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Nu te uita la film.Sau uita-te daca vrei sa vezi "capodopera cinematografiei""cel mai tare film din toate timpurile"raised eyebrows
Creeaza dependenta. Dupa ce il vezi te gandesti in mod repetat de ce ti-ai pierdut timpul cand puteai sa vezi o comedie bunawinking

21 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Dependenta de ce?
Am fost, l-am vazut este dragut... singura problema ar fi daca nu esti obisnuita cu "3D", atunci la anumite imagini ai putea avea tendinta sa tipi. In rest este OK.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Eu am vazut filmul, e frumos insa nu mi se pare ca ar provoca dependenta.

| Spintecatorul a răspuns:

Dependenta de ce?

| hugo a răspuns:

LOL nu are ce depenenta sa iti creeze, este doar un film care sincer nu merita atata reclama si sa fie asa de WOW...cand te uiti la el mai bine iti iei o perna...nu mi-s-a parut atat de bun in comparatie cu 2012!

| Abcfunny a răspuns:

Eu l`am vazut si sincera sa fiu nu provoaca dependenta.
Parerea mea este ca provoaca dependenta doar la cei ingusti la mintelaughing)

| WestSid3 a răspuns:

Nu l-am vazut, insa nu cred ca provoaca dependenta laughing
Asta-i buna oh go on. cred ca am sa ma uit si eu smug bye!

regis
| regis a răspuns:

Vezi de treaba. Este un film care nu merita nici pe departe publicitatea care i s-a facut. Nu pot spune ca e un film prost, dar nici nu l-as situa mai sus de medie. Eu unul ma bucur ca nu am dat banii pe bilete, ci l-am vazut pe un DVD pira... ooops, scuze, mi l-a povestit un prieten la telefonwinking.

| anonima_4990 a răspuns:

Eu l-am vazut.Si nu sunt de loc dependenta...Nici macar nu mi-a placut asa de mult...Lam vazut si nici nu ii mai dau importantabig grin

| cristiancristir a răspuns:

L-am vazut, mi-a plcut dar nu sunt dependent. Vizionare placuta.

| silver19 a răspuns:

Un film de duzina, ce dependenta poate sa-ti provoace? dependenta provoaca un serial mai degraba, si cum zicea si cineva mai sus 2012 a fost mult mai bun adica m-a tinut mult mai mult in priza decat avatar, un film mediatizat prea mult si atata.

| unicka a răspuns:

Mie mi-a provocat nervi, nu as vrea sa-l mai vizionez vreodata.

| Psycho a răspuns:

Un film nu are cum sa provoace dependenta.eu l-am vazut.ci n-am patit nimic. te poti uita linistit(a). e un film ca oricare altul.

| denisa_2911 a răspuns:

Ce dependenta sa provoace? e doar un film.Chiar nu e asa frumos. L-am vazut dar aiurea nu merita efortulhappyDeci nu ai de ce sa iti faci griji.

| Irina a răspuns:

Nu ar avea de ce sa iti provoace dependenta. E ca orice alt film, poate ai sa doresti sa il revezi vreodata dar nu din cauza vreunei dependente.

| anonima16 a răspuns:

Naspa filmul laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Nu cred ca poate afecta mintea omului cu ceva! De exemplu eu merg luni la Afi Palace Cotroceni la Avatar 3D, abia astept sa il vad!
Eu cred ca nu poate sa iti faca nimic, o zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu l-am vazut si parca as mai vrea sa-l mai vad o data, mi-a placut mult planeta lui James Cameron-Pandora.Imi plac cam toate filmele cu actorul principal, pacat ca nu stiu cum il cheama...intru pe google si il gasesc euhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

happy dhumane cata retardareee
macar de era serial...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cel mai urat film pe care l-am vazut rolling on the floorrolling on the floor

| valentina_7912 a răspuns:

Nimic in viata nu provoaca dependenta.important e ca tu sa stii ce vrei.

| pqvarus a răspuns:

Nu creează dependenţă. Nu creează nimic.