Nu te uita la film.Sau uita-te daca vrei sa vezi "capodopera cinematografiei""cel mai tare film din toate timpurile"
Creeaza dependenta. Dupa ce il vezi te gandesti in mod repetat de ce ti-ai pierdut timpul cand puteai sa vezi o comedie buna
Dependenta de ce?
Am fost, l-am vazut este dragut... singura problema ar fi daca nu esti obisnuita cu "3D", atunci la anumite imagini ai putea avea tendinta sa tipi. In rest este OK.
Buna!
Eu am vazut filmul, e frumos insa nu mi se pare ca ar provoca dependenta.
LOL nu are ce depenenta sa iti creeze, este doar un film care sincer nu merita atata reclama si sa fie asa de WOW...cand te uiti la el mai bine iti iei o perna...nu mi-s-a parut atat de bun in comparatie cu 2012!
Eu l`am vazut si sincera sa fiu nu provoaca dependenta.
Parerea mea este ca provoaca dependenta doar la cei ingusti la minte)
Nu l-am vazut, insa nu cred ca provoaca dependenta
Asta-i buna . cred ca am sa ma uit si eu bye!
Vezi de treaba. Este un film care nu merita nici pe departe publicitatea care i s-a facut. Nu pot spune ca e un film prost, dar nici nu l-as situa mai sus de medie. Eu unul ma bucur ca nu am dat banii pe bilete, ci l-am vazut pe un DVD pira... ooops, scuze, mi l-a povestit un prieten la telefon.
Eu l-am vazut.Si nu sunt de loc dependenta...Nici macar nu mi-a placut asa de mult...Lam vazut si nici nu ii mai dau importanta
Un film de duzina, ce dependenta poate sa-ti provoace? dependenta provoaca un serial mai degraba, si cum zicea si cineva mai sus 2012 a fost mult mai bun adica m-a tinut mult mai mult in priza decat avatar, un film mediatizat prea mult si atata.
Un film nu are cum sa provoace dependenta.eu l-am vazut.ci n-am patit nimic. te poti uita linistit(a). e un film ca oricare altul.
Ce dependenta sa provoace? e doar un film.Chiar nu e asa frumos. L-am vazut dar aiurea nu merita efortulDeci nu ai de ce sa iti faci griji.
Nu ar avea de ce sa iti provoace dependenta. E ca orice alt film, poate ai sa doresti sa il revezi vreodata dar nu din cauza vreunei dependente.
Nimic in viata nu provoaca dependenta.important e ca tu sa stii ce vrei.
disneychanel întreabă:
eusebiu27 întreabă: