| BUBULINA a întrebat:

Am auzit de un studiu cu muzica rock, ceva de genul, a pus cineva sobolani sau soareci intr-o cutie ai au dat drumul la muzica rock, soareci sau sobolani au murit imediat!
Are cineva mai multe informati? un link ceva?

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Ştiu că sunetele înalte alungă rozătoarele. Sunt dispozitive care montate în grădină îi alungă. Probabil la vreun solo de chitară cu sonorul ceva mai tare e posibil.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am auzit de asta, dar e clar ca daca muzica era prea tare au krapat. Fiecare fiinta are o limita a suportabilitatii. Daca nivelul decibelilor este prea mare si se depaseste limita asta, animalul testat sufera si poate chiar muri. Asta-i deja dovedita de multa vreme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cand au pus manele soarecii ce-au patit? Is taaaaaare curioasahappy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prosteala... ascult eu rock la maxim sh daca a murit un soarece nu ar muri mai repede mustele? logic! dar se pare ca dupa multe "experimente" p mustele de asta vara chiar nu le deranja muzica(partea buna era ca nu le mai auzitongue)... adevarat ce a spus Andrei dar nu cred ca a fost atata de tare muica aceea incat sa moara soriceii happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut si eu hamsteri, am pesti, am avut caine, pisica, n-am reusit sa-i ucid, desi ascultam si inca ascult muzica rock, si inca destul de tare. Pestii erau un pic stressati de la subwoofer, dar l-am mutat mai departe si e ok. Poate animalele mele au alte gusturi...