A inseamna ca tiai instalat un windows care nu era de pe cd original pai n-ai ce face decit sa iti reinstalezi driverul audio asa am patit si eu te asigur ca da la ala e ca exact asa am patit si eu reinstaleaza driveru laudio de pe cd de la calculator si o sati mearaga daca imi pare rau dar nai ce sa faci decit sa iti schimbi winodusul da nu tot cu ala cu unu original sau altu. plzz funda sau vot
A inseamna ca tiai instalat un windows care nu era de pe cd original pai n-ai ce face decit sa iti reinstalezi driverul audio asa am patit si eu te asigur ca da la ala e ca exact asa am patit si eu reinstaleaza driveru laudio de pe cd de la calculator si o sati mearaga daca imi pare rau dar nai ce sa faci decit sa iti schimbi winodusul da nu tot cu ala cu unu original sau altu. plzz funda sau vot
Nu e de la windows cati au windowsuri neoriginale)ehe s-ar putea sa fie din unitate eu am patit la fel si cand am desfacut unitatea aveam niste chestii mici umflate de la curent sau ars si sa bulit sunetul incearca sa aduci pe cineva sa se uite in unitate imposibil sa nu vezi chestiile alea mici de metal sunt peste totsi o gramada
@AlexUndernu e prima data cand imi instalez windows-u de pe acest cd.am instalat si drivere-u si tot degeaba.aud oar cand se inchide/deschide calc si atunci cand intra sau iese cineva de pe mess.atat...nimic mai mult
Yurisa întreabă: