anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am avut un coleg in clasa ma batea cam mereu si nu prea stiu ce sa fac ca sa il pot bate si eu dar faza e ca nu stiu sa bat sad

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
| hummer24 a răspuns:

Deocamdata nu-l bate, pune mana si antreneaza-te

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| slimms a răspuns:

Bataia de strada nu trebuie neaparat stiuta trebuie sa dai cu tot ce ai si sa lovesti puncte bune cum ar fi la coste sau la ficat.

| AFR81 a răspuns:

Pai da,de ce trebuie sa'l bati si tu...Ce, suntem in jungla? Spune'i mamei sau tatalui tau despre asta si incercati sa rezolvati problema.Ei pot sa se duca la colegul tau si sa'l certe, sa'l sperie putin.De asemenea te poti duce la diriginta/invatatoarea ta sau chiar la director sa'i spui problema.Nu'ti mai fie frica.Nu trebuie sa fi cine stie ce bataus.

| Medema a răspuns:

Asa deci, prima oara trebuie sa dai detalii cum arata daca e mai inalt aleaalea daca e mai inalt e mai greu dar cei inalti trebuie batuti la ficat, incearca sa ti garda sus sa nu ii arati ca te doare si sa lovesti la picoare ca sal dai jos si cand e jos ii dai un picior in ficat si gata(ficatu e in partea dreapta sub coaste)

| r0llyx a răspuns:

(RogerFedererFan) Parintii mei nu au ce sa ii faca pentru ca daca parintii mei in cearta a doua zii o sa ma bata iarwinking asa ca mai bine nu!

| MMihai a răspuns:

Învață niște mișcări de Karate.
Mai sunt cărți despre Karate.